Origin Basit Erişim Nedir?

PeLowS

Decapat
Arkadaşlar merhaba, geçen günlerde arkadaşım Battlefield 5 oyununun açık beta halinde kısa süreliğine ücretsiz olduğunu söyledi.
Benim gibi sadece Steam kullanan biri için Origin kullanmak zor oldu ancak konumuz çok farklı :)
Origin içerisinde gezerken Origin Basic Access isimli bir şey ile karşılaştım ve dikkatimi çekti.
Birçok oyunun ayda sadece 4 euro olduğunu görünce çok şaşırdım ve almaya karar verdim ancak almadan önce merak ettiğim bir kaç şey var.
Bu arada unutmadan şunu da söyleyim Premium Access alabilmem imkansız, aylık 15 euro beni çok zorlar.
Basic access ile ilgili:
1-) Öncelikle Battlefield 5 için oyun çıkmadan önce 10 saatlik deneme süresi verilmiş. Oyun çıktıktan sonra süresiz oynamama izin veriliyor mu, yoksa ayrıca satın mı almam lazım?
2-) Eğer aylık ücreti ödemeyi unutursam hesabımdaki ürünler sürekli olarak elimden alınıyor mu?

Ve son soru ancak Access ile ilgili değil:
Benim bu indirmiş olduğum oyun Battlefield 5 Open Beta ismi ile indi yani oyun tamamen çıktığında ve ben Basic Access ile oynayabilirsem oyunu tekrarmı indirmem gerekiyor?
Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim sorularımı yanıtlayan, yanıtlamayan herkese çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Origin kullanmak kolay, zamanla alışırsınız. Origin Basic Access ile EA oyunlarını çıkışından 5 gün önce 10 saat deneyim etme imkanınız olur. Oyun alımlarında indirim olur, aylık ücretinizi ödediğiniz sürece Basic Access için açık olan tüm oyunları normal bir şekilde oynarsınız. Battlefield 5 için şuan Origin Acceess bilgisi net değil, gelecek ama hangi sürümünü basic için açarlar yada hiç açmazlar görmek lazım.
Aylık ücretinizi ödemezseniz hesabınız eski haline döner parasını ödeyip aldığınız oyunlar durur, üyelik ile oynadığınız oyunlara erişiminiz kısıtlanır.
Her oyununun betası ve tam sürümü dosya kapasitesi yönünden farklıdır. Tam sürüm geldiğinde tekrar yükleme yapmanız gerekir. Ancak indiğiniz beta dosyalarının üstüne yazacağı için bir miktar daha az indirme yapar. İnternet kotası ile ilgili sorununuz varsa gece 02:00 sonrası indirme yapabilirsiniz.
Son olarak oyunun tam sürümü çıktığı zaman betayı silip tam sürümü baştan yüklemek daha sağlıklı olacaktır.

Origin kullanmak kolay, zamanla alışırsınız. Origin Basic Access ile EA oyunlarını çıkışından 5 gün önce 10 saat deneyim etme imkanınız olur. Oyun alımlarında indirim olur, aylık ücretinizi ödediğiniz sürece Basic Access için açık olan tüm oyunları normal bir şekilde oynarsınız. Battlefield 5 için şuan Origin Acceess bilgisi net değil, gelecek ama hangi sürümünü basic için açarlar yada hiç açmazlar görmek lazım.
Aylık ücretinizi ödemezseniz hesabınız eski haline döner parasını ödeyip aldığınız oyunlar durur, üyelik ile oynadığınız oyunlara erişiminiz kısıtlanır.
Her oyununun betası ve tam sürümü dosya kapasitesi yönünden farklıdır. Tam sürüm geldiğinde tekrar yükleme yapmanız gerekir. Ancak indiğiniz beta dosyalarının üstüne yazacağı için bir miktar daha az indirme yapar. İnternet kotası ile ilgili sorununuz varsa gece 02:00 sonrası indirme yapabilirsiniz.
Son olarak oyunun tam sürümü çıktığı zaman betayı silip tam sürümü baştan yüklemek daha sağlıklı olacaktır.
Yardımınız için çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı