UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 12 Ağustos 2020 #1 Ayarlardan Technical Preview'i açtım ve Origin'i yeniden başlattım. Beta sürümüne geçemiyorum hiçbir şekilde. Ne yapmalıyım?
Ayarlardan Technical Preview'i açtım ve Origin'i yeniden başlattım. Beta sürümüne geçemiyorum hiçbir şekilde. Ne yapmalıyım?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.992 Makaleler 26 Çözümler 519 12 Ağustos 2020 #2 Sadece Access üyelerine özel diye bir duyum aldım, emin değilim. Burada bir şey var, kapalı beta olduğu söyleniyor. Download the EA app – Powering next generation of PC gaming - Electronic Arts Download the EA app to connect with friends and play the latest RPGs, shooters, Sports video games, and more. www.ea.com Son düzenleme: 12 Ağustos 2020
Sadece Access üyelerine özel diye bir duyum aldım, emin değilim. Burada bir şey var, kapalı beta olduğu söyleniyor. Download the EA app – Powering next generation of PC gaming - Electronic Arts Download the EA app to connect with friends and play the latest RPGs, shooters, Sports video games, and more. www.ea.com
PhrasalVerb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2015 Mesajlar 1.258 Çözümler 5 12 Ağustos 2020 #3 Galiba paralı şu an.
Hollewache Hectopat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 761 Çözümler 6 12 Ağustos 2020 #4 PhrasalVerb dedi: Galiba paralı şu an. Genişletmek için tıkla... Neden paralı olsun ki?
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 12 Ağustos 2020 #5 "Currently, registration is open to Origin Access members only. We hope to see you when we roll out to more Origin players later this year." Bu yazıyı gördüm, teşekkür ederim.
"Currently, registration is open to Origin Access members only. We hope to see you when we roll out to more Origin players later this year." Bu yazıyı gördüm, teşekkür ederim.
PhrasalVerb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2015 Mesajlar 1.258 Çözümler 5 12 Ağustos 2020 #6 Hollewache dedi: Neden paralı olsun ki? Genişletmek için tıkla... EA'in bedavaya ne yaptığı görülmüş
Hollewache Hectopat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 761 Çözümler 6 12 Ağustos 2020 #7 PhrasalVerb dedi: EA'in bedavaya ne yaptığı görülmüş Genişletmek için tıkla... Linke bakınca anladım pardon.
PhrasalVerb dedi: EA'in bedavaya ne yaptığı görülmüş Genişletmek için tıkla... Linke bakınca anladım pardon.