Origin BF1 hesabı Steam'den kullanılabilir mi?

Ceyyar0

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, Steam'den indirimdeyken BF almayı düşünüyorum fakat oyunu zamanında Origin'den almıştım, Steam'den pre olmak için almak istiyorum Origin'de kullandığım hesabı Steam'de kullanabilir miyim? Çünkü bir sürü silah ve skin açık Origin'de fakat pre değil hesabım bunun pre olması için stemden alacağım eğer böyle bir şey yapılıyor o hesabımı kullanabiliyorsa şimdiden teşekkürler.

Zaten Steam'dan indirince Origin hesabına giriş yapman gerekiyor yani yine Origin'den oynuyorsun.

Zaten Steam'dan indirince Origin hesabına giriş yapman gerekiyor yani yine Origin'den oynuyorbenim prem yok şu an Origin'de fakat Steam'den alsam hem prem olur hem de hesabımda oynamaya davm ederim?
Zaten Steam'dan indirince Origin hesabına giriş yapman gerekiyor yani yine Origin'den oynuyorsun.
Benim preem yok şu anda steamden satın alsam origin hesabımla bağlantı klurarım ve prem olmuş gibi olur?

Olmuyor diye biliyorum emin değilim ama

@Ceyyar0 Evet, öyle oluyor. BF1'i, Premium sürüme yükseltince şu ana kadar açtığın silahlar, skinler ve levelin silinmez, sıfırlanmaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…