Oyunun dosyalarını HDD'ye kopyalayıp Origin'i silip HDD'ye kurun. Ardından oyununzu tekrardan Origin'e girip indirmeye başlayın. İndirmeden önce indireceği yeri size soracaktır, HDD'yi seçin. İndirme başladığında indirmeyi iptal edin. HDD'ye kopyaladığınız oyunu, seçtiğiniz indirme klasörüne atın, ardından Origin'e girip oyunuzun indirmesini yeniden başlatıp indirme yerini seçmenizi istediğinde, kopyaladığınız yeri seçin. Ardından Origin oyunu indirmek yerine dosyaları doğrulayacaktır. Ardından oyuna giriş yapabilirsiniz.
Hangi oyunda alıyorsunuz bu hatayı? Sadece 1 oyun mu yoksa her oyunda aynı hata mı?İşe yaramadı hala aynı hatayı alıyorum.
O zaman şöyle yapalım, Origin'e girin > Üstte bulunan seçeneklerden Origine Tıklayın > Application Settings > Installs & Saves > Game library location seçeneğinin altında oyunların indirileceği yer seçiliyor, Change Foldera tıklayıp, kendiniz istediğiniz bir sürücünün içine yeni bir klasör oluşturun. Ardından oluşturduğunuz klasörü indirme yeri olarak seçin. Oyununuzu o klasörün içine atın ve oyunu başlatın, dosya doğrulaması bitince oyun açılacaktır.Öncelikle merhaba. Origin'den aldığım oyun SSD kurulu kalıyor ve SSD'de yer olmadığı için kullanamıyorum. HDD'de yer olmasına rağmen bana bu hatayı veriyor, iyi akşamlar.
Eki Görüntüle 667154

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.