R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.193 Makaleler 1 Çözümler 6 23 Temmuz 2021 #1 Crysis warhead, 1 ve 2'ye Steam'den sahibim. Crysis 1'in kodu çalışıyordu ama Crysis warhead çalışmıyor. Desteğe falan yazarsam yardımcı olurlar mı sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2021
Crysis warhead, 1 ve 2'ye Steam'den sahibim. Crysis 1'in kodu çalışıyordu ama Crysis warhead çalışmıyor. Desteğe falan yazarsam yardımcı olurlar mı sizce?
bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 23 Temmuz 2021 #2 Anonim Adam dedi: Crysis warhead, 1 ve 2'ye Steam'den sahibim. Crysis 1'in kodu çalışıyordu ama Crysis warhead çalışmıyor. Desteğe falan yazarsam yardımcı olurlar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Gerçi aktifleştirsen de işe yaramaz çünkü sunucuları kapattılar
Anonim Adam dedi: Crysis warhead, 1 ve 2'ye Steam'den sahibim. Crysis 1'in kodu çalışıyordu ama Crysis warhead çalışmıyor. Desteğe falan yazarsam yardımcı olurlar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Gerçi aktifleştirsen de işe yaramaz çünkü sunucuları kapattılar
R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.193 Makaleler 1 Çözümler 6 23 Temmuz 2021 #3 bruhmomentumtr dedi: Gerçi aktifleştirsen de işe yaramaz çünkü sunucuları kapattılar Genişletmek için tıkla... Online için değil. Hikayesi için oynuyorum. Ve Origin kütüphanemde de bulunmasını istiyorum oyunun.
bruhmomentumtr dedi: Gerçi aktifleştirsen de işe yaramaz çünkü sunucuları kapattılar Genişletmek için tıkla... Online için değil. Hikayesi için oynuyorum. Ve Origin kütüphanemde de bulunmasını istiyorum oyunun.
bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 23 Temmuz 2021 #4 Anonim Adam dedi: Online için değil. Hikayesi için oynuyorum. Ve Origin kütüphanemde de bulunmasını istiyorum oyunun. Genişletmek için tıkla... Steam sürümündeki kodlar Online için doğrulama kodu aslında, Origin de nasıl çalıştı anlamadım
Anonim Adam dedi: Online için değil. Hikayesi için oynuyorum. Ve Origin kütüphanemde de bulunmasını istiyorum oyunun. Genişletmek için tıkla... Steam sürümündeki kodlar Online için doğrulama kodu aslında, Origin de nasıl çalıştı anlamadım
R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.193 Makaleler 1 Çözümler 6 23 Temmuz 2021 #5 bruhmomentumtr dedi: Steam sürümündeki kodlar Online için doğrulama kodu aslında, Origin de nasıl çalıştı anlamadım Genişletmek için tıkla... EA oyunların kopyasını veriyor diye duymuştum. (Bazı oyunlar ve kod olarak. Crysis 1 ve Warhead'de ki gibi.)
bruhmomentumtr dedi: Steam sürümündeki kodlar Online için doğrulama kodu aslında, Origin de nasıl çalıştı anlamadım Genişletmek için tıkla... EA oyunların kopyasını veriyor diye duymuştum. (Bazı oyunlar ve kod olarak. Crysis 1 ve Warhead'de ki gibi.)
bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 23 Temmuz 2021 #6 Anonim Adam dedi: EA oyunların kopyasını veriyor diye duymuştum. (Bazı oyunlar ve kod olarak. Crysis 1 ve Warhead'de ki gibi.) Genişletmek için tıkla... Ben ilk defa duydum. Ama çalışmamasını normal buldum
Anonim Adam dedi: EA oyunların kopyasını veriyor diye duymuştum. (Bazı oyunlar ve kod olarak. Crysis 1 ve Warhead'de ki gibi.) Genişletmek için tıkla... Ben ilk defa duydum. Ama çalışmamasını normal buldum
R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.193 Makaleler 1 Çözümler 6 23 Temmuz 2021 #7 bruhmomentumtr dedi: Ama çalışmamasını normal buldum Genişletmek için tıkla... Neden normal buldunuz?
bruhmomentumtr dedi: Ama çalışmamasını normal buldum Genişletmek için tıkla... Neden normal buldunuz?
bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 23 Temmuz 2021 #8 Anonim Adam dedi: Neden normal buldunuz? Genişletmek için tıkla... Kaç yıl önce çıktı ve sunucular kapalı, kodu aktif edecek sunucu kapatılmıştır.
Anonim Adam dedi: Neden normal buldunuz? Genişletmek için tıkla... Kaç yıl önce çıktı ve sunucular kapalı, kodu aktif edecek sunucu kapatılmıştır.
R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.193 Makaleler 1 Çözümler 6 23 Temmuz 2021 #9 bruhmomentumtr dedi: Kaç yıl önce çıktı ve sunucular kapalı, kodu aktif edecek sunucu kapatılmıştır. Genişletmek için tıkla... Desteğe yazsam yardımcı olurlar mı sizce?
bruhmomentumtr dedi: Kaç yıl önce çıktı ve sunucular kapalı, kodu aktif edecek sunucu kapatılmıştır. Genişletmek için tıkla... Desteğe yazsam yardımcı olurlar mı sizce?
bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 23 Temmuz 2021 #10 Anonim Adam dedi: Desteğe yazsam yardımcı olurlar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Olurlar galiba, denemekten zarar gelmez yine de
Anonim Adam dedi: Desteğe yazsam yardımcı olurlar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Olurlar galiba, denemekten zarar gelmez yine de