S smiLonly Megapat Katılım 6 Nisan 2015 Mesajlar 973 Makaleler 4 Çözümler 2 2 Ağustos 2017 #1 Origin'den satın almış olduğum oyunları "D" diskime yüklemiştim. Yeni sistem kurulumu yaptım. Şimdi bu oyunları tekrar indirmeden nasıl oynayabilirim? Veya oynayabilir miyim? Tekrar indirmem gerekiyor mu ? Son düzenleme: 2 Ağustos 2017
Origin'den satın almış olduğum oyunları "D" diskime yüklemiştim. Yeni sistem kurulumu yaptım. Şimdi bu oyunları tekrar indirmeden nasıl oynayabilirim? Veya oynayabilir miyim? Tekrar indirmem gerekiyor mu ?
KABAMSI Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 1.050 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2017 #2 Oyunların bulunduğu klasörü Origine tanıt. Oyunu indirmeye basınca zaten dosya kontrolü yapar.
S smiLonly Megapat Katılım 6 Nisan 2015 Mesajlar 973 Makaleler 4 Çözümler 2 2 Ağustos 2017 #3 KABAMSI dedi: Oyunların bulunduğu klasörü Origine tanıt. Oyunu indirmeye basınca zaten dosya kontrolü yapar. Genişletmek için tıkla... Game library location'u mu tanıtayım ? Yoksa. Legacy game installers mı ?
KABAMSI dedi: Oyunların bulunduğu klasörü Origine tanıt. Oyunu indirmeye basınca zaten dosya kontrolü yapar. Genişletmek için tıkla... Game library location'u mu tanıtayım ? Yoksa. Legacy game installers mı ?
KABAMSI Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 1.050 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2017 #4 Game library.