lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 25 Haziran 2020 #1 Merhaba, diğer platfomlarda hiçbir problem yaşamazken Origin üzerinde dalgalı indirme hızı problemi yaşıyorum. 5-10 dakikalık dosyaları indirmek ızdırab oluyor resmen. Bunun sebebi nedir? İnternet hızım: 50 Mbps. Dosya Ekleri 666.png 37,4 KB · Görüntüleme: 86 Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2020
Merhaba, diğer platfomlarda hiçbir problem yaşamazken Origin üzerinde dalgalı indirme hızı problemi yaşıyorum. 5-10 dakikalık dosyaları indirmek ızdırab oluyor resmen. Bunun sebebi nedir? İnternet hızım: 50 Mbps.
Aly Joseph Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 355 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #2 Bende yaşıyorum
N0vaBetrayel Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 2.702 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Almanya / Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Haziran 2020 #3 Hızımız aynı bendede aynı güncelleme Origini açtığım anda başladı indirme hızı dalgalı.
lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 25 Haziran 2020 #4 Aly Joseph dedi: Bende yaşıyorum Genişletmek için tıkla... N0vaBetrayel dedi: Hızımız aynı bende de aynı güncelleme Origin'i açtığım anda başladı indirme hızı dalgalı. Genişletmek için tıkla... Ne kadar saçma bir sorun ya. Çözümü yok mu bunun?
Aly Joseph dedi: Bende yaşıyorum Genişletmek için tıkla... N0vaBetrayel dedi: Hızımız aynı bende de aynı güncelleme Origin'i açtığım anda başladı indirme hızı dalgalı. Genişletmek için tıkla... Ne kadar saçma bir sorun ya. Çözümü yok mu bunun?
Oguzhan51 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 1.664 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #5 Birkaç gün önce BF 4 indirdim hız gayet güzeldi. Steam'de Max 2.5MB hız alırken Origin'de 5MB'e kadar aldım şaşırdım doğrusu kendi kendime.
Birkaç gün önce BF 4 indirdim hız gayet güzeldi. Steam'de Max 2.5MB hız alırken Origin'de 5MB'e kadar aldım şaşırdım doğrusu kendi kendime.
Aly Joseph Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 355 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #6 lengthok dedi: Ne kadar saçma bir sorun ya. Çözümü yok mu bunun? Genişletmek için tıkla... İnan bilmiyorum, girişte takılıyor, oyunlarda siyah ekran veriyor, apex indirim dedim 7 gün yazdı. Dedim ne?
lengthok dedi: Ne kadar saçma bir sorun ya. Çözümü yok mu bunun? Genişletmek için tıkla... İnan bilmiyorum, girişte takılıyor, oyunlarda siyah ekran veriyor, apex indirim dedim 7 gün yazdı. Dedim ne?
lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 25 Haziran 2020 #7 Aly Joseph dedi: İnan bilmiyorum, girişte takılıyor, oyunlarda siyah ekran veriyor, apex indirim dedim 7 gün yazdı. Dedim ne? Genişletmek için tıkla... Çok saçma gerçekten. Koskoca platformun yaşattığı soruna bak.
Aly Joseph dedi: İnan bilmiyorum, girişte takılıyor, oyunlarda siyah ekran veriyor, apex indirim dedim 7 gün yazdı. Dedim ne? Genişletmek için tıkla... Çok saçma gerçekten. Koskoca platformun yaşattığı soruna bak.