Origin Download Pause

kasilis01

Hectopat
Merhabalar. Humble Bundle'dan aldığım BF3 Oyununu 4 gündür indiremiyorum. Origin uygulamasını açtıktan sonra en fazla %1-2 ilerleyip donup kalıyor, hiç ilerlemiyor. Uygulamayı kapatıp açınca yine biraz ilerleyip yine duruyor. (Donuyor derken programın kitlendiğini değil, download'un durduğunu anlatmaya çalışıyorum.) Konulara göz gezdirdiğim zaman, başka bir arkadaşa Origin'i BETA'ya güncellemesi söylenmiş, onu da denedim, sonuç değişmedi. Ben 4 günlük uğraşla şu anda %21'e geldim, toplam 20 gün boyunca böyle uğraşmadan nasıl bu problemimi çözebilirim? Teşekkürler.

Pek güvenemedim arkadaşın Dropbox'tan verdiği linke.

- - - Güncellendi - - -

O hatayı bende almıştım. Kapat aç yaptım sorun çözüldü.
Demiştiniz sizin konunuzda. Bende direk çözülmedi, birkaç defa açıp kapatmamı gerektirdi. Şimdi bence bir sabit disk var, bir de SSD. Çift OS kullanıyorum. Bu işletim sisteminde C ve E klasik sabit disk, D sürücüsü SSD. Ben Origin uygulamasının ayarlarında Advanced kısmında Downloaded Games(Your games will be installed to the following location) kısmını SSD'ye, Game Installers(Game installers will be saved to the following location) kısmını da E'ye ayarladım çünkü C'de 2.65 GB kadar yer kaldı. Acaba C'ye kurdurmadığımdan olabilir mi? Ama öyle bir sebebi varsa indireceğim yeri bana seçtirme seçeneğini tanımaları çok saçma oluyor bu sefer de.

Pek güvenemedim arkadaşın Dropbox'tan verdiği linke.

- - - Güncellendi - - -

Demiştiniz sizin konunuzda. Bende direk çözülmedi, birkaç defa açıp kapatmamı gerektirdi. Şimdi bence bir sabit disk var, bir de SSD. Çift OS kullanıyorum. Bu işletim sisteminde C ve E klasik sabit disk, D sürücüsü SSD. Ben Origin uygulamasının ayarlarında Advanced kısmında Downloaded Games(Your games will be installed to the following location) kısmını SSD'ye, Game Installers(Game installers will be saved to the following location) kısmını da E'ye ayarladım çünkü C'de 2.65 GB kadar yer kaldı. Acaba C'ye kurdurmadığımdan olabilir mi? Ama öyle bir sebebi varsa indireceğim yeri bana seçtirme seçeneğini tanımaları çok saçma oluyor bu sefer de.

Aynı sorun bende de vardı. Yapınca düzeldi. Denemek sana kalmış.

EA işte :D
@Kasilis01 Zaten indirmeyeceksin dosyayı. Sağ tıklayıp farklı kaydet diyeceksin. .ini olarak masaüstüne kaydettikten sonra origini açacaksın. Sonra origin R&D moduna geçecek ve download sürekli ilerleyecek.

Dosya temiz arkadaşlar, indirmek isteyenler için VirusTotal sonucu: https://www.virustotal.com/tr/file/...8f4a5e59d2e081ffa156be95c7d35041024/analysis/
Açılışta masaüstünde yeni konfigürasyon buldum, onu mu kullanayım diye soruyor, evet dedim. Şu anda indiriyor. Arkadaşın dediği gibi durmazsa buraya yazarım arkadaşlar. Teşekkürler Taha.

- - - Güncellendi - - -

Valla fena yardırıyo, sağolasın Taha :D

- - - Güncellendi - - -

Yüzde 59 oldu bile :D :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosya temiz arkadaşlar, indirmek isteyenler için VirusTotal sonucu: https://www.virustotal.com/tr/file/...8f4a5e59d2e081ffa156be95c7d35041024/analysis/
Açılışta masaüstünde yeni konfigürasyon buldum, onu mu kullanayım diye soruyor, evet dedim. Şu anda indiriyor. Arkadaşın dediği gibi durmazsa buraya yazarım arkadaşlar. Teşekkürler Taha.

- - - Güncellendi - - -

Valla fena yardırıyo, sağolasın Taha :D

Bende de durdu hemen deniyorum yöntemi. :D

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı