Ayd16 Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 83 16 Haziran 2021 #1 Merhaba. Aylık EA Play üyeliği almıştım ancak yıllık almak istediğim için bugün son kullanma tarihi olan EA Play üyeliğimi iptal ettirdim ve şu anda yıllık planı alamıyorum. Yalnızca Pro seçeneği açık ve üstteki bildirim var. Sebebi nedir?
Merhaba. Aylık EA Play üyeliği almıştım ancak yıllık almak istediğim için bugün son kullanma tarihi olan EA Play üyeliğimi iptal ettirdim ve şu anda yıllık planı alamıyorum. Yalnızca Pro seçeneği açık ve üstteki bildirim var. Sebebi nedir?
RWnse Hectopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 146 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #2 Hala aktif üye olarak gözüküyorsunuz hocam üyeliğiniz bitince alabilirsiniz. Artı 1 Eksi
KS KS Ayd16 Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 83 16 Haziran 2021 #3 RWnse dedi: Hala aktif üye olarak gözüküyorsunuz hocam üyeliğiniz bitince alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ama oyunları oynayamıyorum şuan Artı 0 Eksi
RWnse dedi: Hala aktif üye olarak gözüküyorsunuz hocam üyeliğiniz bitince alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ama oyunları oynayamıyorum şuan