J Jackclyn Femtopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2020 #1 Steam'dan EA Play aldım ve oyunları açarken bu hatayı alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2020
dzdenoglu Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2020 #2 Firewall ve Defender vb. devre dışı bırakıp dener misin?
118483 Kilopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 1.595 Makaleler 2 Çözümler 14 19 Kasım 2020 #3 Yüklenmemiş görünüyor. Onarma işlemi yapabilirsiniz.
J Jackclyn Femtopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #4 BoomBookTR dedi: Yüklenmemiş görünüyor. Onarma işlemi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum EA Play'deki oyunlar indirlememiş gözüküyor faket Apex oynayabiliyorum dzdenoglu dedi: Firewall ve Defender vb. devre dışı bırakıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Onuda denedim olmuyor
BoomBookTR dedi: Yüklenmemiş görünüyor. Onarma işlemi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum EA Play'deki oyunlar indirlememiş gözüküyor faket Apex oynayabiliyorum dzdenoglu dedi: Firewall ve Defender vb. devre dışı bırakıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Onuda denedim olmuyor
S SABO09 Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #5 Jackclyn dedi: Eki Görüntüle 742859 Steam'dan EA Play aldım ve oyunları açarken bu hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Sorunun çözümünü buldun mu? Çözebildiysen bana da nasıl yapıldığını söyler misin? 2 gündür uğraşıyorum. Son düzenleme: 24 Nisan 2021
Jackclyn dedi: Eki Görüntüle 742859 Steam'dan EA Play aldım ve oyunları açarken bu hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Sorunun çözümünü buldun mu? Çözebildiysen bana da nasıl yapıldığını söyler misin? 2 gündür uğraşıyorum.
J Jackclyn Femtopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #6 SABO09 dedi: Sorunun çözümünü buldun mu? Çözebildiysen bana da nasıl yapıldığını söyler misin? 2 gündür uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır bulamadım o yüzden iade ettim kusura bakma bayağı geç cevap verdim.
SABO09 dedi: Sorunun çözümünü buldun mu? Çözebildiysen bana da nasıl yapıldığını söyler misin? 2 gündür uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır bulamadım o yüzden iade ettim kusura bakma bayağı geç cevap verdim.