Çözüldü Origin.exe 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

BurakOnurs

Femtopat
Daha fazla  
Origin’i ilk defa bilgisayarıma indirip kurdum ancak "0xc000007b" hatasını alıyorum.

Recep abinin anlattığı çözüm videosunu izledim ancak yapmadım.
Bu da aldığım Logfile; Logfile yardımcı olursanız çok sevinirim.

Çözüm
C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll
C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll bunları silin.

Üsttekileri DLL dosyalarını sildikten sonra aşağıda verdiklerimi indirin. İndirme esnasında tarayıcının üst kısmında
''microsoft.com şunu yapmak istiyor: birden çok dosya indirme'' uyarısı çıkarsa izin vermeniz gerekiyor.

C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll
C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll bunları silin.

Üsttekileri DLL dosyalarını sildikten sonra aşağıda verdiklerimi indirin. İndirme esnasında tarayıcının üst kısmında
''microsoft.com şunu yapmak istiyor: birden çok dosya indirme'' uyarısı çıkarsa izin vermeniz gerekiyor.

Çözüm
Yardım için çok teşekkürler bunları yapınca hata çözüldü fakat yeni iki tane hata ortaya çıktı.

Yardım için çok teşekkürler bunları yapınca hata çözüldü, fakat yeni iki tane hata ortaya çıktı.

Bunlar raporda gözüken hatalar. Üstteki kurulumları doğru yaptığınıza emin misiniz? Toplam 5 adet kurulum yapacaksınız. Bunları:

vcredist_x64.exe
vcredist_x86.exe
vc_redist.x64.exe
vc_redist.x86.exe
vs2013_vcredist_x86-12.0.40664.0.exe

Tekrar hepsini silip yükledim hatalar düzeldi yardımın için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…