Origin.exe Tepki Vermiyor

Farukcoskun

Centipat
Merhaba sevgili forum,

Bir maruzatım olacak. Origin.exe çalışmıyor tıkladığımda herhangi bir tepki vermiyor. Aynı şekilde görev yöneticisinde de çalışmamaktadır. Windows günlüğünde detaylı bir açıklama yok ve forumlardan okudum WOW64 dosyalarını kopyalama vs. gibi işlemleri yapmama rağmen çözüme kavuşamadım.

Logfile ektedir. Şimdiden çok teşekkür ederim desteğiniz için.

NOT: Logfile dan okumayı biz de öğrensek aslında süper olurmuş dikkat edilen noktalar neler?

😓 çözümsüz kaldıı.

Son düzenleme:
1- Origin'in kurulu olduğu klasöre gidin.
2- Orada bulacağınız OriginThinSetupInternal.exe dosyasını silin.
3- Ctrl + alt + delete ile Görev Yöneticisi'ni açın ve origin.exe veya OriginThinSetupInternal.exe açık ise sağ tıklayın ve durdurun. Sonrasında pencereyi kapatın.
4- Origin'e sağ tıklayın ve "yönetici olarak çalıştır" deyin.

Muhtemelen düzelecektir. Düzelmezse, bilgisayarı yeniden başlatıp, Origin'i yeniden yönetici olarak çalıştırın.

1- Origin'in kurulu olduğu klasöre gidin.
2- Orada bulacağınız OriginThinSetupInternal.exe dosyasını silin.
3- Ctrl + alt + delete ile Görev Yöneticisi'ni açın ve origin.exe veya OriginThinSetupInternal.exe açık ise sağ tıklayın ve durdurun. Sonrasında pencereyi kapatın.
4- Origin'e sağ tıklayın ve "yönetici olarak çalıştır" deyin.

Muhtemelen düzelecektir. Düzelmezse, bilgisayarı yeniden başlatıp, Origin'i yeniden yönetici olarak çalıştırın.

İlgili metotları denedim çalışmadı sorun halen devam ediyor :(

1- Eğer açıksa, Görev yöneticisi'nden origin'i kapatın.
2- Windows + R tuşlarına basarak Çalıştır penceresini açın.
3- "%ProgramData%" yazın(tırnaksız) ve Enter basın.
4- Açılan penceredeki Origin klasörüne girin ve "LocalContent" klasörü dışında kalan her şeyi silin.
5- Yine Windows + R ile Çalıştır penceresini açın.
6- "%AppData%" yazın (tırnaksız) ve enter basın.
7- AppData içerisindeki Roaming klasörü açılmış olmalı. Oradaki Origin klasörünü tamamen silin.
8- Pencerenin üstündeki AppData yazısına tıklayarak bi yukarı klasöre geçin.
9- Bu klasördeki Local klasörüne girin.
10- İçerideki Origin klasörünü silin.
Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Origin'i yönetici olarak çalıştırmayı bir daha deneyin.

Yine olmazsa
1- Origin'e sağ tıklayıp Özellikler'i açın ve Uyumluluk sekmesine gidin.
2- Üstteki bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu kutusunu doldurun ve alttan Windows 8'i seçin.
3- Altta "bu programı yönetici olarak çalıştır" kutusunu doldurun.
4- Uygula deyip kapatın ve Origin'i açmayı deneyin.
Olmazsa, 2. adımdaki ilgili yerde Windows 8 yerine Windows 7'yi seçin ve tekrar deneyin.

Yine olmazsa, Origin'i bilgisayardan kaldırın ve başta verdiğim 10 adımı uygulayın. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve Origin'i tekrar kurun(kurulum dosyasına sağ tıklayarak "yönetici olarak çalıştır" deyin)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı