A anectodist Kilopat Katılım 21 Ekim 2014 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2014 #1 Dizüstüm yeterli olmadığı için masaüstü bilgisayar topladım, fifa 15 ve origin'i laptoptan kaldırdım ve masaüstüne tekrar indirdim ancak online modlarda direk oyundan atıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim.
Dizüstüm yeterli olmadığı için masaüstü bilgisayar topladım, fifa 15 ve origin'i laptoptan kaldırdım ve masaüstüne tekrar indirdim ancak online modlarda direk oyundan atıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 21 Ekim 2014 #2 Bağlantınızı kontrol edebilirsiniz ilk olarak. Kablosuz bağlanıyorsanız kablo ile bağlanırsınız. DNS kullanıyorsanız kaldırırsınız.
Bağlantınızı kontrol edebilirsiniz ilk olarak. Kablosuz bağlanıyorsanız kablo ile bağlanırsınız. DNS kullanıyorsanız kaldırırsınız.
A anectodist Kilopat Katılım 21 Ekim 2014 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2014 #3 Kablolu bağlanıyorum ve dns değişikliği yapmadım acaba aynı hesapran farklı kişiler oynuyor gibi algılanmış olabilir mi? MF dedi: Bağlantınızı kontrol edebilirsiniz ilk olarak. Kablosuz bağlanıyorsanız kablo ile bağlanırsınız. DNS kullanıyorsanız kaldırırsınız. Genişletmek için tıkla...
Kablolu bağlanıyorum ve dns değişikliği yapmadım acaba aynı hesapran farklı kişiler oynuyor gibi algılanmış olabilir mi? MF dedi: Bağlantınızı kontrol edebilirsiniz ilk olarak. Kablosuz bağlanıyorsanız kablo ile bağlanırsınız. DNS kullanıyorsanız kaldırırsınız. Genişletmek için tıkla...
cilginyener Hectopat Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2015 #4 Maç yaparken oyundan atıyor. Laptopla oynuyorum. Kablosuz kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2015
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 10 Mart 2015 #5 İşletim sistemi, kablosuz ağ kartınıızn donanım kimliği ve hali hazırdaki sürücü sürümünüz nedir ? Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun anectodist dedi: Kablolu bağlanıyorum ve dns değişikliği yapmadım acaba aynı hesapran farklı kişiler oynuyor gibi algılanmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. İşletim sisteminiz neydi ?
İşletim sistemi, kablosuz ağ kartınıızn donanım kimliği ve hali hazırdaki sürücü sürümünüz nedir ? Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun anectodist dedi: Kablolu bağlanıyorum ve dns değişikliği yapmadım acaba aynı hesapran farklı kişiler oynuyor gibi algılanmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. İşletim sisteminiz neydi ?