Arkadaşlar merhaba,
3 yıldır düzenli olarak Origin'den oyun alıp oynuyorum.
İki gün önce yine her zamanki gibi Origin'den Fifa oynayacaktım. Bilgisayarı açıp bir maç yapıp çıktım ve dışarı çıkmıştım(evde kimse de yok), geldiğimde Origin, offline moda geçmiş. İnternet gidip gelmiştir diyerek hesaba tekrar giriş yaptım, Fifa'ya da girdim. Oradan Ultimate Team'e girerken "Yaşınız uygun olmadığı için EA sunucularına bağlanamıyorsunuz" uyarısı aldım ve ana menüye geri attı.
Ea Live chat ten sorunu çözdüm.
3 yıldır düzenli olarak Origin'den oyun alıp oynuyorum.
İki gün önce yine her zamanki gibi Origin'den Fifa oynayacaktım. Bilgisayarı açıp bir maç yapıp çıktım ve dışarı çıkmıştım(evde kimse de yok), geldiğimde Origin, offline moda geçmiş. İnternet gidip gelmiştir diyerek hesaba tekrar giriş yaptım, Fifa'ya da girdim. Oradan Ultimate Team'e girerken "Yaşınız uygun olmadığı için EA sunucularına bağlanamıyorsunuz" uyarısı aldım ve ana menüye geri attı.
- Yaşım küçük değil, hesap 3 yıldır var ve bugüne kadar hiç sorun yaşamadım.
- Hesap ayarlarını kontrol ettim doğum tarihine tekrar baktım orada mı sıkıntı var diye ama oda değişmemiş. Ne yaptıysam sorunu çözemedim.
- Acaba hesap bloke edilmiş olabilir mi diye düşündüm ama kütüphanedeki diğer oyunların online bölümlerine erişimim var.
Ea Live chat ten sorunu çözdüm.