V Volkan523460 Centipat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 2 24 Ağustos 2019 #1 Arkadaşlar selam. Öncelıkle büyük bır hevesle Origin'den 2019 FIFA aldım. Ama oyun içi Türkçe yapamadım. Bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar selam. Öncelıkle büyük bır hevesle Origin'den 2019 FIFA aldım. Ama oyun içi Türkçe yapamadım. Bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 24 Ağustos 2019 #2 Türkçe spiker diyorsanız yamalar mevcutsa eklemeniz gerekiyor. Oyun içi menüler ise, Origin veya dosya ayarlarından göz atabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Türkçe spiker diyorsanız yamalar mevcutsa eklemeniz gerekiyor. Oyun içi menüler ise, Origin veya dosya ayarlarından göz atabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bozuk PC Tuşu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 1.507 Çözümler 13 Yer Klavye Daha fazla Meslek Harf, sayı yazmak. 24 Ağustos 2019 #3 Türkçe yamadan bahsediyor galiba arkadaş. Fifa 19 Varsayılan Dili Türkçe Yapma | KarusBase bu bağlantıdakileri uygulayabilirsin. Artı 0 Eksi
Türkçe yamadan bahsediyor galiba arkadaş. Fifa 19 Varsayılan Dili Türkçe Yapma | KarusBase bu bağlantıdakileri uygulayabilirsin.
KS KS V Volkan523460 Centipat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 2 24 Ağustos 2019 #4 Uyguladım hiç biride olmadı arkadaşlar. Hatta Englısh ve Poli diye 2 dil var başka hiç bir dil yok malesef. Artı 0 Eksi
Uyguladım hiç biride olmadı arkadaşlar. Hatta Englısh ve Poli diye 2 dil var başka hiç bir dil yok malesef.