Çözüldü Origin FIFA 21 "Playable at %27" ne demek?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

talhark44

Femtopat
Daha fazla  
Geçtiğimiz günlerde FIFA 21 aldım, Origin'de playable at %27 diyor. Ne demek bilen biri varsa yardım edebilir mi?

Çözüm
İndirme yüzdesi 27'ye ulaştığında oynanabilir demek. Tabii oyunun tamamı indirilmiş olmuyor, kısıtlı bir şekilde oynuyorsunuz.
Nasıl yani? Oyunun belirli kısmı tek mi oynanıyor?
Örneğin BF 1'in %81'lik kısmı indirildiğinde oynanabilen kısmı campaign görevleri idi. FIFA'da da büyük ihtimalle antremanlar, offline maçlar ve bunun gibi şeyler açık oluyordur.

Mesela oyunun doku paketleri var. Onları indirmeden varsayılan hali ile %27 olunca oynayabilirsiniz demek. Ancak kaplamaları açmak için %100 olması gerekiyor demek.

FIFA 20 indirirken ben de bir girip baktım %68'de. Her şey açıktı ama FIFA 21 farklı olabilir, bu arada FIFA 21 alarak hata etmişsiniz hocam.

Yüzde 27'de FIFA'nın demosunu oynayabiliyorsunuz. Belirli takımlar var ve sınırlı bir oyun oluyor. Tamamen yüklenmesini bekleyin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…