S SametKU Yoctopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #1 Origin'den FIFA 23 aldım ama bir türlü gamepadi bağlayamıyorum.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 25 Ocak 2023 #2 Kablolu mu kablosuz mu kullanıyorsunuz? Ben Steam kütüphanesine EA App'yi ekledim, Steam'den EA'yı çalıştırıp öyle giriyorum o zaman algılıyor. Artı 0 Eksi
Kablolu mu kablosuz mu kullanıyorsunuz? Ben Steam kütüphanesine EA App'yi ekledim, Steam'den EA'yı çalıştırıp öyle giriyorum o zaman algılıyor.
KS KS S SametKU Yoctopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #3 Uton dedi: Kablolu mu kablosuz mu kullanıyorsunuz? Ben Steam kütüphanesine EA App'yi ekledim, Steam'den EA'yı çalıştırıp öyle giriyorum o zaman algılıyor. Genişletmek için tıkla... kablolu kullanıyorum denedim ama olmadı birşeyi yanlış mı yaptım acaba Artı 0 Eksi
Uton dedi: Kablolu mu kablosuz mu kullanıyorsunuz? Ben Steam kütüphanesine EA App'yi ekledim, Steam'den EA'yı çalıştırıp öyle giriyorum o zaman algılıyor. Genişletmek için tıkla... kablolu kullanıyorum denedim ama olmadı birşeyi yanlış mı yaptım acaba