TunaFG Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 147 30 Haziran 2020 #1 Origin'de bulunan Battlefield 4'ü 1 TB harici hard Disk'e (bilgisayarın içinde değil) kaydetmek istiyorum ama bu hata oluyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2020
Origin'de bulunan Battlefield 4'ü 1 TB harici hard Disk'e (bilgisayarın içinde değil) kaydetmek istiyorum ama bu hata oluyor. Ne yapmalıyım?
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 30 Haziran 2020 #2 Seçili konumdaki dosya isimlerinde geçersiz semboller varmış. Türkçe karakter, "1'^%+&/())=?" gibi işaretler olabilir. Dosya konumuna giden yolun dosyalarındaki geçersiz karakterleri kaldırıp tekrar deneyin. Olmazsa kullanıcı isminizdeki geçersiz karakterleri kaldırıp tekrar deneyin. Hiçbiri olmazsa geçersiz karakter olmayan bir konuma kurulum yapmaya çalışın. Artı 0 Eksi
Seçili konumdaki dosya isimlerinde geçersiz semboller varmış. Türkçe karakter, "1'^%+&/())=?" gibi işaretler olabilir. Dosya konumuna giden yolun dosyalarındaki geçersiz karakterleri kaldırıp tekrar deneyin. Olmazsa kullanıcı isminizdeki geçersiz karakterleri kaldırıp tekrar deneyin. Hiçbiri olmazsa geçersiz karakter olmayan bir konuma kurulum yapmaya çalışın.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.081 Makaleler 5 Çözümler 59 30 Haziran 2020 #3 Ben o sorunu E diskine kendi elimle "Origin Games" diye bir klasör açıp oraya yükleyerek çözdüm. Belki sizde de olur, deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ben o sorunu E diskine kendi elimle "Origin Games" diye bir klasör açıp oraya yükleyerek çözdüm. Belki sizde de olur, deneyebilirsiniz.