Çözüldü Origin 'Folder not writable' hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Efe Kilincarslan

Hectopat
Daha fazla  
Oyun yükleme klasörünü değiştirmeye çalışırken böyle bir hata alıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Origin'i yönetici olarak çalıştırın ya da başka bir klasör seçin.
Origin'i yönetici olarak çalıştırdım, fakat değişen bir şey olmadı. Başka bir klasör seçme konusunda ben oyunu SSD'ye kurmak istiyorum. Sıkıntı SSD seçerken oluyor. Diğer disklerde olmuyor.

SSD'de hangi klasörü seçiyorsunuz?
Sorunu çözdüm. Klasör güvenlik ayarında yazma tiki bilmediğim bir sebepten dolayı kalkmış. Açınca sorun çözüldü. Yardımınız için teşekkür ederim.

Çözüm
Sorunu çözdüm. Klasör güvenlik ayarında yazma tiki bilmediğim bir sebepten dolayı kalkmış. Açınca sorun çözüldü. Yardımınız için teşekkür ederim.
dostum konuyu hortlatıyorum ama şu klasör güvenlik ayarı yazma tikini açamıyorum ben yardımcı olur musun?

Dostum konuyu hortlatıyorum ama şu klasör güvenlik ayarı yazma tikini açamıyorum ben yardımcı olur musun?

İndirmek istediğin diske gir sağ tıkla özellikler de oradan güvenlige gel orada grup ya da kullanıcı adları var. Yazma izni olmayanı bulup düzenle de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…