Origin Format Sonrası Yarıda BF1 İndirmesini Devam Ettirme

isabela

Kilopat
Bilgisayarıma Battlefield 1 indiriyordum. Yaklaşık 20 GB indikten sonra format attım bilgisayara fakat indirdiğim yer Yerel Disk D idi. Yani oyunun dosyaları duruyor. Ve ben şimdi bir daha 40 GB indirmek yerine kalan indirmeden devam etmek istiyorum. Origin'in içinde bir ayar bulamadım. Yardım lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Originden D'ye, bf1 klasörü haricinde herhangi bir yere tekrar indirme başlat sonra Origin'i tamamen kapat ve 20 GB bf1 dosyalarını, Origin'in yeni oluşturduğu indirme klasörüne at son olarak Origin'i tekrar aç ve indirmeye devam et de. Dosyaları doğruladıktan sonra 20'den devam etmesi lazım.

Ekran Alıntısı.PNG

Sol üstte bulunan Origin sekmesine tıklayın. Daha sonra Application Settings seçeneğine tıklayın. Üstten Installs & Saves yerine gelin. Game library location kısmını oyunun bulunduğu yer olarak ayarlayın indirmeye devam edecektir.

Yukarıda belirtmişler ama işe yaramaz ise söylediklerimi deneyebilirsin.
Oyunu baştan indiyorsa o zaman indirdiğin 20 GB dosyayı geçici olarak yeni oluşturduğun başka klasöre aktar. Sonra indirmeyi başlat, baştan başlıdığına göre burda 1 dk indirmesine izin vericeksin ondan sonra durdurup o geçici başka klasöre attığın dosyaları tekrar ait olduğu yere at ve devam ettir düzelmesi lazım.

Eki Görüntüle 327124

Sol üstte bulunan Origin sekmesine tıklayın. Daha sonra Application Settings seçeneğine tıklayın. Üstten Installs & Saves yerine gelin. Game library location kısmını oyunun bulunduğu yer olarak ayarlayın indirmeye devam edecektir.
Uzun süredir Origin'e girmiyordum, sonunda bu özelliği getirmişler😊

Eki Görüntüle 327124

Uzun süredir Origin'e girmiyordum, sonunda bu özelliği getirmişler😊
Bende en son 2-3 yıl önce kullanmıştım o zamandan beri bilgisayar kullanmıyorum zaten o yüzden aklımda kalan eski yöntemi söylemişim. :)

Originden D'ye, bf1 klasörü haricinde herhangi bir yere tekrar indirme başlat sonra Origin'i tamamen kapat ve 20 GB bf1 dosyalarını, Origin'in yeni oluşturduğu indirme klasörüne at son olarak Origin'i tekrar aç ve indirmeye devam et de. Dosyaları doğruladıktan sonra 20'den devam etmesi lazım.
Yukarıda belirtmişler ama işe yaramaz ise söylediklerimi deneyebilirsin.
Oyunu baştan indiyorsa o zaman indirdiğin 20 GB dosyayı geçici olarak yeni oluşturduğun başka klasöre aktar. Sonra indirmeyi başlat, baştan başlıdığına göre burda 1 dk indirmesine izin vericeksin ondan sonra durdurup o geçici başka klasöre attığın dosyaları tekrar ait olduğu yere at ve devam ettir düzelmesi lazım.
Teşekkür ederim. Dediğiniz yolu yaptım ve oldu gerçekten. Boşuna zaman kaybı yaşamayacağım. İyi günler.
Yeni konu açmadan şunu sorsam iyi olacak. Yeni açtığım indirme klasörünün ismini rastgele yazdım. Düzenlesem klasör zarar görür mü?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı