retr078 Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #1 Şifre değiştirmeye çalıştım yaptım ama e-postada şifrede doğru olsa girmiyor. "Your credentials are incorrect or have expired. Please try again or reset your password". Şunu diyor her defasında ama yanlış bir şey yok. Bu ne şimdi çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2022
Şifre değiştirmeye çalıştım yaptım ama e-postada şifrede doğru olsa girmiyor. "Your credentials are incorrect or have expired. Please try again or reset your password". Şunu diyor her defasında ama yanlış bir şey yok. Bu ne şimdi çözümü nedir?
HalimFB Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 1.135 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çiftci 8 Eylül 2022 #2 Çoktandır aynı şifreyi kullanıyorsunuz diyor. Şifreyi yenileme şansın varmı? Tam okumadan cevapladım k.b. aslında hata vermemesi lazım.
Çoktandır aynı şifreyi kullanıyorsunuz diyor. Şifreyi yenileme şansın varmı? Tam okumadan cevapladım k.b. aslında hata vermemesi lazım.
retr078 Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #3 HalimFB dedi: Çoktandır aynı şifreyi kullanıyorsunuz diyor. Şifreyi yenileme şansın varmı? Tam okumadan cevapladım k.b. aslında hata vermemesi lazım. Genişletmek için tıkla... Ondamı acaba benim her yerde kullandığım 2 tane şifre var hep onları kullanıyorum. retr078 dedi: Ondamı acaba benim her yerde kullandığım 2 tane şifre var hep onları kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Başka şifre denedim yine aynı şeyi diyor.
HalimFB dedi: Çoktandır aynı şifreyi kullanıyorsunuz diyor. Şifreyi yenileme şansın varmı? Tam okumadan cevapladım k.b. aslında hata vermemesi lazım. Genişletmek için tıkla... Ondamı acaba benim her yerde kullandığım 2 tane şifre var hep onları kullanıyorum. retr078 dedi: Ondamı acaba benim her yerde kullandığım 2 tane şifre var hep onları kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Başka şifre denedim yine aynı şeyi diyor.
HalimFB Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 1.135 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çiftci 8 Eylül 2022 #4 Büyük ihtimal ondandır. Aynı şifre uzun süre değişmezse bu gibi hatalar verebiliyor.
retr078 Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #5 yok yani hiç bi şekilde giremiyorum
HalimFB Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 1.135 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çiftci 8 Eylül 2022 #6 Hesabında çok oyun varmıydı? Origin desteğe yazın İngilizce olarak. Google çeviri kullanın İngilizceniz azsa.
Hesabında çok oyun varmıydı? Origin desteğe yazın İngilizce olarak. Google çeviri kullanın İngilizceniz azsa.
retr078 Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #7 HalimFB dedi: Hesabında çok oyun varmıydı? Origin desteğe yazın İngilizce olarak. Google çeviri kullanın İngilizceniz azsa. Genişletmek için tıkla... Apex legends, battlefield 1, battlefield 4, need for speed, battlefront 2, battlefront 1 var.
HalimFB dedi: Hesabında çok oyun varmıydı? Origin desteğe yazın İngilizce olarak. Google çeviri kullanın İngilizceniz azsa. Genişletmek için tıkla... Apex legends, battlefield 1, battlefield 4, need for speed, battlefront 2, battlefront 1 var.