Origin hesabımın gizli yanıt sorusunu unuttum

Mustafa-Webtekno

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar herkese hayırlı günler.

Şöyleki Güngeçtikce playstore dan Orijin hesabıma oyunlar eklemiştim. Aktif olarak kullandıgım bu hesabımı Id sini kullanıcı adımı degiştirmek istiyorum ve de çalınmasına karşı önlem almak için degişiklikler yapmam lazım.

Fakat orijin de oluşturdugum gizli yanıtımı hatırlamıyorum.

Ve ingilizce seviyem biraz düşük ea help ile iletişime geçemedim.

Önerilerini fikirlerinizi sunabilirseniz cok memnun olurum şimdiden teşşekür ederim.

Kredi kartınlada bi alış veriş yapmadım daha önce.

Yeni kullancı al fikrine ben katılmıyorum ben gidip hesaba 400tl lik bi yatırım yapıp oyun almışım dolu sen diyorsun yeni kullanıcı al komik geldi. Farklı öneresi olan arkadaslar varsa cözüm lerini bekliyorum. Teşşekürler yinede. Ea ile iletişime de geçemedim telefonu var fakat ingilizce sonuçta konuşmak gerekiyor.

bunu bende merak ediyorum

''Alıntıdır'' Amaç sorun çözülsün.
1. İlk başta bu linke giriyoruz: Buraya Tıklayınız.
2.
Güvenlik kodunu sıfırlamak istediğimiz hesabımızın e-mail ve şifresini giriyoruz.

3. Görselde görüldüğü gibi devam et butonuna basıyoruz.

4. Görselde görüldüğü gibi mailimize güvenlik kodu gönderme talebini kabul ediyoruz.

5. Görselde görüldüğü gibi mailinize gelen güvenlik kodunu kopyalıyoruz.

6. Görselde görüldüğü gibi kopyaladığımız güvenlik kodunu yapıştırdık.“Submit Security Code” Butonuna bastıktan sonra karşımıza “FIFA” sayfası gelecek.

“FIFA” sayfası geldikten sonra “Origin”i açıyoruz.
7. Görselde görüldüğü gibi kullanıcı ayalarına giriyoruz.

8. Görselde görüldüğü gibi güvenlik ayarlarımıza giriyoruz ve güvenlik sorumuzu değiştireceğiz.

9. Görselde görüldüğü gibi “Account Security” ayarlarını düzenleye yani “Edit” butonuna basıyoruz.

10. Görselde görüldüğü gibi güvenlik sorumuzu değiştiriyoruz.

11. Görselde görüldüğü gibi güvenlik sorumuzu devreye sokuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…