Alperen öz Femtopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #1 Selamünaleyküm. Benim şimdi Origin hesabımda 2 tane BF 1 var. Bir tanesini alıp başka hesaba ekleyebilir miyim? Dosya Ekleri Screenshot_1.png 395,2 KB · Görüntüleme: 106
Selamünaleyküm. Benim şimdi Origin hesabımda 2 tane BF 1 var. Bir tanesini alıp başka hesaba ekleyebilir miyim?
2 287885 Kilopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.558 Çözümler 7 22 Ağustos 2021 #2 Alperen öz dedi: Selamünaleyküm. Benim şimdi Origin hesabımda 2 tane BF 1 var. Bir tanesini alıp başka hesaba ekleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tahminimce biri başka platformdan diğeri ise direk Origin'den gelme. İkisi de farklı key kullanıyorsa deneyin.
Alperen öz dedi: Selamünaleyküm. Benim şimdi Origin hesabımda 2 tane BF 1 var. Bir tanesini alıp başka hesaba ekleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tahminimce biri başka platformdan diğeri ise direk Origin'den gelme. İkisi de farklı key kullanıyorsa deneyin.
Alperen öz Femtopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #3 287885 dedi: Tahminimce biri başka platformdan diğeri ise direk Origin'den gelme. İkisi de farklı key kullanıyorsa deneyin. Genişletmek için tıkla... Birini amazon prime dan aldım diğerinide internetten key olarak aldım ikiside key yani
287885 dedi: Tahminimce biri başka platformdan diğeri ise direk Origin'den gelme. İkisi de farklı key kullanıyorsa deneyin. Genişletmek için tıkla... Birini amazon prime dan aldım diğerinide internetten key olarak aldım ikiside key yani
2 287885 Kilopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.558 Çözümler 7 22 Ağustos 2021 #4 Alperen öz dedi: Birini Amazon Prime'dan aldım diğerini de internetten key olarak aldım ikisi de key yani. Genişletmek için tıkla... O zaman klasik EA anı yaşıyorsunuz.
Alperen öz dedi: Birini Amazon Prime'dan aldım diğerini de internetten key olarak aldım ikisi de key yani. Genişletmek için tıkla... O zaman klasik EA anı yaşıyorsunuz.