Rizkonen Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #1 Bildiğiniz gibi Origin diye aratınca hep EA'nın sitesi çıkıyor oradan ben Orgin'deki oyunlarımı nereden göreceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2023
Bildiğiniz gibi Origin diye aratınca hep EA'nın sitesi çıkıyor oradan ben Orgin'deki oyunlarımı nereden göreceğim?
Çözüm Metin Eren Türkmen 14 Mart 2023 Bilgisayarınıza EA App indirip giriş yaptığınızda sol tarafta kütüphane var, oradan görebilirsiniz.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.819 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 14 Mart 2023 #2 Bilgisayarınıza EA App indirip giriş yaptığınızda sol tarafta kütüphane var, oradan görebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.220 Makaleler 5 Çözümler 79 Yer İzmir 14 Mart 2023 #3 EA Games, platformunu Origin'den EA App'a taşıdı. Bundan dolayı EA App kullanman gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS Rizkonen Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #4 Metin Eren Türkmen dedi: Bilgisayarınıza EA App indirip giriş yaptığınızda sol tarafta kütüphane var, oradan görebilirsiniz. Eki Görüntüle 1701221 Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Hybrid Theory dedi: EA Games, platformunu Origin'den EA App'a taşıdı. Bundan dolayı EA App kullanman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Bilgisayarınıza EA App indirip giriş yaptığınızda sol tarafta kütüphane var, oradan görebilirsiniz. Eki Görüntüle 1701221 Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Hybrid Theory dedi: EA Games, platformunu Origin'den EA App'a taşıdı. Bundan dolayı EA App kullanman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
K KemOo Yoctopat Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #5 BF4 vardı. Görünmüyor EA Play'de. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
sup_emre Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #6 Metin Eren Türkmen dedi: Bilgisayarınıza EA App indirip giriş yaptığınızda sol tarafta kütüphane var, oradan görebilirsiniz. Eki Görüntüle 1701221 Genişletmek için tıkla... BF1 BF3 BF4 BF5 vardı bende hepsini oynayabilirim değil mi? Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Bilgisayarınıza EA App indirip giriş yaptığınızda sol tarafta kütüphane var, oradan görebilirsiniz. Eki Görüntüle 1701221 Genişletmek için tıkla... BF1 BF3 BF4 BF5 vardı bende hepsini oynayabilirim değil mi?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.819 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 7 Temmuz 2024 #7 sup_emre dedi: BF1 BF3 BF4 BF5 vardı bende hepsini oynayabilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Aynı hesapla giriş yaptığınızda gözükür, oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
sup_emre dedi: BF1 BF3 BF4 BF5 vardı bende hepsini oynayabilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Aynı hesapla giriş yaptığınızda gözükür, oynayabilirsiniz.
sup_emre Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #8 Metin Eren Türkmen dedi: Aynı hesapla giriş yaptığınızda gözükür, oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tüm oyunlarımı aldım teşekkürler. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Aynı hesapla giriş yaptığınızda gözükür, oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tüm oyunlarımı aldım teşekkürler.
K kurtyemez Yoctopat Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #9 KemOo dedi: BF4 vardı. Görünmüyor EA Play'de. Genişletmek için tıkla... EA App yükledim, Origin hesabımdaki 18 oyun kütüphane de görünmedi. Çözümü bu makelede buldum ve işime yaradı. https://help.ea.com/tr/help/ea/ea-app/game-download-install-load-troubleshoot/ Link'i paylaştım. Sorun yaşayanlar makaledeki yönergeleri denesin. KemOo dedi: BF4 vardı. Görünmüyor EA Play'de. Genişletmek için tıkla... EA APP yükledim kütüphanede origin hesabımdan gelen 18 oyun olması gerekiyordu. hiçbiri gelmedi. araştırdım ve bu makaleyi buldum. https://help.ea.com/tr/help/ea/ea-app/game-download-install-load-troubleshoot/ bir kaç farklı sorun giderme yöntemi var. ben ilk çözümde netice aldım. Son düzenleme: 18 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
KemOo dedi: BF4 vardı. Görünmüyor EA Play'de. Genişletmek için tıkla... EA App yükledim, Origin hesabımdaki 18 oyun kütüphane de görünmedi. Çözümü bu makelede buldum ve işime yaradı. https://help.ea.com/tr/help/ea/ea-app/game-download-install-load-troubleshoot/ Link'i paylaştım. Sorun yaşayanlar makaledeki yönergeleri denesin. KemOo dedi: BF4 vardı. Görünmüyor EA Play'de. Genişletmek için tıkla... EA APP yükledim kütüphanede origin hesabımdan gelen 18 oyun olması gerekiyordu. hiçbiri gelmedi. araştırdım ve bu makaleyi buldum. https://help.ea.com/tr/help/ea/ea-app/game-download-install-load-troubleshoot/ bir kaç farklı sorun giderme yöntemi var. ben ilk çözümde netice aldım.