Origin hesap bilgilerini unuttum

r.a.n.g.e.r

Kilopat
Arkadaşlar başıma çok saçma bir olay geldi. Origin hesap bilgilerimi unuttum. Fakat işin saçmalığı şurada, hesabın bağlı olduğu e-posta adresinin şifresini de unuttum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Yardımcı olur musunuz?

Öncelikle geçmiş olsun, Origin hesabına bağlı olan E-posta adresin rastgele açılmış bir hesap mıydı? Yoksa şu an Google Play için kullandığın hesap ile aynı mı?

Öncelikle geçmiş olsun, Origin hesabına bağlı olan E-posta adresin rastgele açılmış bir hesap mıydı? Yoksa şu an Google Play için kullandığın hesap ile aynı mı?

aslında googleplay de ya da apple store da kullandığımı hatırlıyorum.Spotify için açmıştım fakat unuttum.Teşekkürler.

Kullanıyorsanız eğer Google üzerinden şifrenizi değiştirebilirsiniz yani kullanıyorsanız giriş yapmanıza gerek kalmayacak, deneyin.
Şifre yenilemek için Google hesap ayarlarına gidip şifremi unuttum kısmına tıklayıp değiştirmeye çalışan farklı yöntemleri Google size sunacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…