Origin ile ilgili hiçbir uygulama bilgisayarımda çalışmıyor

EmirAltunn

Centipat
Selamlar. Öncelikle biraz uzun bir yazı olacak ve yardım etmeniz benim için çok büyük bir mutluluk kaynağı olacaktır şimdiden herkese teşekkür ediyorum. Yaklaşık 7 aydır bu sorunla karşı karşıyayım. Bilgisayarımı geçen yıl format attırıp Windows 10 Single Language yaptım. Ondan sonra Origin'i yüklemek istediğimde maalesef setup a tıkladığımda ne bir pencere ne bir bildirim ekranı geliyor. Sadece 1 saniyeliğine görev çubuğunda 1 2 saniyeliğine Origin logosu çıkıyor ve kayboluyor. Denemediğim yöntem yapmadığım şey kalmadı. EA Support'a onlarca mesaj attım. Uyumluluk ayarlarını teker teker denedim. Temiz başlangıç yaptım. Yönetici olarak çalıştırdım, hatta yeni bir yönetici oturumu açıp orada da yüklemeyi denedim fakat nafile. Dediğim gibi her Origin setup u açmaya çalıştığımda önüme ne bir ekran ne bir pencere gelmedi. Sonra güvenli modu açmak geldi aklıma. Ağ bağlantılı güvenli modu açıp Origin'i yüklemeyi denedim ve şaşırtıcı bir ihtimalle yüklendi. Oyununa kadar güvenli modda yükledim ve açılır ümidiyle normal moda geçtim. Fakat yine aynı şeyler oluyordu. Tek değişen şey Origin'i açmaya çalıştığımda connecting Origin yazısı çıkıyor sonra da crash report veriyor ve kapanıyordu. Daha sonra görev yöneticisinde gezerken bir ayrıntı fark ettim. Görev yöneticisinde hizmetler kısmında OriginClientService.exe durduruldu yazıyordu. Sağ tık ile yeniden başlat dediğimdeyse otomatik olarak durduruluyordu kendi kendine. Fakat sorun şu bilgisayarımda hiçbir antivirüs programı yok. Windows Defender dahi tam anlamıyla devre dışı. Peki ne engelliyor benim açmaya çalıştığım progra mı? Lütfen bana yardımcı olun 1 program yüzünden bilgisayarıma format atmak istemiyorum ama gerçekten de Origin'deki oyunları (heleki şu dışarı çıkamadığımız zamanlarda) vakit geçirmek için çok oynamak istiyorum. Lütfen yardım ediniz.
Lenovo G50-80.
4 GB RAM.
AMD Radeon R5 M330.
Intel i3 4050.
500 GB HDD.
ayrıca procces monitorü yükleyip origin thin setup açılırken olan olayları da rarlayıp size atıyorum link aşağıdadır
Buradan google drive a bakın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…