scadias Kilopat Katılım 11 Temmuz 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2019 #1 Daha önce Battlefield V Delux Edition satın almıştım. Bugün yükleyip oynamak istedim fakat yükleme yaparken yarıda kalıyor hata veriyor. Tekrar tekrar denedim sonuç değişmedi ne yapmam gerekir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Daha önce Battlefield V Delux Edition satın almıştım. Bugün yükleyip oynamak istedim fakat yükleme yaparken yarıda kalıyor hata veriyor. Tekrar tekrar denedim sonuç değişmedi ne yapmam gerekir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Uykular Haram Oldu Bana. Centipat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 532 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2019 #2 Sayfayı yenileyip tekrar deneyin. İnternet bağlantınız indirme sırasında sorunsuz olmalı.
scadias Kilopat Katılım 11 Temmuz 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2019 #3 Uykular Haram Oldu Bana. dedi: Sayfayı yenileyip tekrar deneyin. İnternet bağlantınız indirme sırasında sorunsuz olmalı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler dediğiniz gibi tekrar kontor edip deneyeceğim
Uykular Haram Oldu Bana. dedi: Sayfayı yenileyip tekrar deneyin. İnternet bağlantınız indirme sırasında sorunsuz olmalı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler dediğiniz gibi tekrar kontor edip deneyeceğim