Origin kalktı mı?

Bir süredir geçiş aşamasındaydı zaten. Konuyu görünce bilgisayarımda yüklü olan Origin uygulamasını açtım. Güncellemesini yaptı ve Origin olarak kalmaya devam etti. Bir zorlama yapmadı. Origin üzerinden zamanında aldığım EA Play zımbırtılarına da erişebiliyorum.

Betadan daha önce çıkmış zaten. Muhtemelen bir yerde size bir teklifde bulundu ve kabul ettiniz. Bana defalarca yeni uygulamaya geçmemi söyledi ama kabul etmedim hiçbirinde.

EA App olması lazım. EA o şekilde anıyor. EA Play Origin Access'in yeni hali.

Şu an Origin Windows indirme linki yok.

Şu an Origin Windows indirme linki yok.
Doğrudur. Ben de olsam betadan çıkardıktan sonra yeni Origin kullanıcıları olmasına müsade etmezdim.

Mesela Mac için öyle bir şey yapmamışlar. Origin ile takılmaya devam ediyormuş onlar. Onun indirme bağlantısı sitelerinde duruyor.

Ben EA Play olarak kullanıyorum. Normalde EA App. EA, Origin'i değiştirdi. Eskiden ise konsollarda EA Access, PC tarafında ise Origin Access olarak abonelik sistemi vardı.

Ben EA Play olarak kullanıyorum. Normalde EA App. EA, Origin'i değiştirdi. Eskiden ise konsollarda EA Access, PC tarafında ise Origin Access olarak abonelik sistemi vardı.
Origin programı EA App oldu. Konuda bu sorulmuş. EA Play abonelik sistemi. Mesajınızı düzeltirseniz iyi olur.

Bu konuya takıldınız ve haklısınız. Zaten EA Play için de EA uygulama ile geçiliyor. Paralı servisi ister alır, ister almaz. Zaten konuda da açıklama yapıldı. Sizin için mesajı siliyorum. Rahat olun.

Ben o uygulamayı ilk kez geçen yıl üç aylık Xbox game pass(+EA play) aldığımda gördüm. O zaman "EA Desktop" diye geçiyordu. Yeryüzünün açık ara en kötü launcher uygulamasıydı. Epic GL bile bundan çok daha iyidir. Umarım bu süre zarfında işe yarar özellik koyup adamı dinden imandan çıkartan hataları düzeltilmiştir. Aksi takdirde başlarına bela olur. İnsanları EA Play'den soğutabilecek kadar kötü bir uygulamaydı çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı