Origin kısayol eklenmiyor

Yer
Almanya
Daha fazla  
Meslek
König
Merhabalar. Sorunum şu ki Origin'e birkaç oyunun kısayolunu eklemek istiyorum ve non Origin Game tuşuna basıp ekleyeceğim oyunu seçiyorum sonra kütüphane yenilenir gibi oluyor ama eklenmiyor, boş gözüküyor. Aynı oyunu tekrar eklemeye çalıştığımda bu zaten kütüphanende var diyor.

Edit: Kimse sorunu nasıl çözceğimi bilmiyormu. :(
Merhabalar. Sorunum şu ki Origin'e birkaç oyunun kısayolunu eklemek istiyorum ve non Origin Game tuşuna basıp ekleyeceğim oyunu seçiyorum sonra kütüphane yenilenir gibi oluyor ama eklenmiyor, boş gözüküyor. Aynı oyunu tekrar eklemeye çalıştığımda bu zaten kütüphanende var diyor.

@Furkan_D Hahaha atma amacın nedir.

Son düzenleyen: Moderatör:

@Furkan_D Hahaha atma amacın nedir.
Peki, sizin kızgın atma amacınız nedir?

Peki, sizin kızgın atma amacınız nedir?
Gta sa yı mod la oynamak için korsan kullanan kişiye fakir gibi muamele yapıp yazın 3 5 TL olan oyunu paranız yoksaa ben alırım dediğiniz için. Ayrıca size her kızgın atanın profiline girip her mesajısınıza hahahaha veya kızgın ifadesi atıyorsanız daha öğrenmeniz gereken çok şey var demek. :)

@Silinen üye Ben kimseye fakir muamelesi yapmadım yapmam da kimsenin maddi durumu ile dalga geçmem benim zihniyetimde bu yok. Orada arkadaşın parası yoktu, parası olmadığı için param yok dedi ben de size alabilirim dedim bunu bile neye çekiyorsunuz yaşınız belli küçük. Daha bazı şeyleri idrak edemeyecek yastasiniz daha okuduğunu anlamıyorsun gelipte bana burada laf yapıyorsun.

GTA 5 mod sorunu yaşayan kişiyle o yazıyı yazan kişi aynı değil dikkatinizi çekerim 😉

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı