Hac Bekir Hectopat Katılım 6 Kasım 2013 Mesajlar 218 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Öğrenci 26 Aralık 2013 #1 Originden oyun alıcaktım kredi kartı işlemlerini filan yazdım hata verdi. Bir daha deneyiniz dedi ve para kesti . Bakkal mı la bu?
Originden oyun alıcaktım kredi kartı işlemlerini filan yazdım hata verdi. Bir daha deneyiniz dedi ve para kesti . Bakkal mı la bu?
Lost Shadows Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.309 Çözümler 1 Yer Hayatın içinden... 26 Aralık 2013 #2 Geri bildirim yap yardımcı olacaklardır.
Hac Bekir Hectopat Katılım 6 Kasım 2013 Mesajlar 218 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Öğrenci 26 Aralık 2013 #3 Geri bildirim derken? mail filan mı? Hala şaşkınım ya Bunlar babadan oğula nesil heralde. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2013
Lost Shadows Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.309 Çözümler 1 Yer Hayatın içinden... 26 Aralık 2013 #4 Siteye giriş yaptığında sağ üst tarafta cotact us kısmından ulaşabilirsin.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 26 Aralık 2013 #5 Sen bu güne kadar korsan oyun alırken bir kere de Origin, ona attığın kazıkların lafını etti mi Şaka bir yana, Support ile iletişime geçip refund dediğimiz geri ödemeni alabilirsin.
Sen bu güne kadar korsan oyun alırken bir kere de Origin, ona attığın kazıkların lafını etti mi Şaka bir yana, Support ile iletişime geçip refund dediğimiz geri ödemeni alabilirsin.
Burak Dereli Hectopat Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 815 28 Aralık 2013 #6 Sen bu güne kadar korsan oyun alırken bir kere de Origin, ona attığın kazıkların lafını etti mi Genişletmek için tıkla... Aynen, adamlar bir para kesti hemen şikayet et. Geri ödemeyi yaptıktan sonra adamlardan özür dile, saygısızlık ettim abi affedin şeklinde...
Sen bu güne kadar korsan oyun alırken bir kere de Origin, ona attığın kazıkların lafını etti mi Genişletmek için tıkla... Aynen, adamlar bir para kesti hemen şikayet et. Geri ödemeyi yaptıktan sonra adamlardan özür dile, saygısızlık ettim abi affedin şeklinde...