Origin kurulumunda 0xc000007b hatası

çağatay1231

Centipat
Yorumlarınızı okudum, videoları izledim fakat yine de çözemedim. Process Monitor görüntüleri aşağıdadır. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsini mi?Eki Görüntüle 521648
Msvcp.140.dll dosyası için de aynı dosyayı silip linkleri indirdim fakat linkleri daha önce de indirdiğim için onar ya da kaldır seçenekleri vardı. Onar dedikten sonra exe dosyasını çalıştırdım ve aynı hata. Bu hatayı bilgisayarı sıfırladıktan sonra almaya başladım sıfırlamadan önce origin'i hatasız indirmiştim . Bilgisayarı yeniden tamamıyla sıfırlayıp windows'u yeniden indireceğim . Bu kesin çözüm olmalı. Başka çözüm öneriniz var mı?
Msvcp.140.dll dosyası için de aynı dosyayı silip linkleri indirdim fakat linkleri daha önce de indirdiğim için onar ya da kaldır seçenekleri vardı. Onar dedikten sonra exe dosyasını çalıştırdım ve aynı hata. Bu hatayı bilgisayarı sıfırladıktan sonra almaya başladım sıfırlamadan önce origin'i hatasız indirmiştim . Bilgisayarı yeniden tamamıyla sıfırlayıp windows'u yeniden indireceğim . Bu kesin çözüm olmalı. Başka çözüm öneriniz var mı?
S

Son durum böyle fakat dosyalar eksik değil mi?

Dosya Ekleri

• 1585306853807.png
    57 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…