ralinus Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 132 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #1 Konu kısmında da bahsettiğim gibi oyun açılmıyor. Oyunu Steam üzerinden aldım ve açtım açtığım zaman Origin'i yüklememi istedi yükledim ve açılmadı. Sonra Origin'i terkar kapatım açtım fakat hala açılmadı. Bunun nedenini bilen varsa söyleyebilir mi?
Konu kısmında da bahsettiğim gibi oyun açılmıyor. Oyunu Steam üzerinden aldım ve açtım açtığım zaman Origin'i yüklememi istedi yükledim ve açılmadı. Sonra Origin'i terkar kapatım açtım fakat hala açılmadı. Bunun nedenini bilen varsa söyleyebilir mi?
Coffee Lake Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 279 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #2 Sistemin ne? Artı 0 Eksi
KS KS ralinus Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 132 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #3 Coffee Lake dedi: Sistemin ne? Genişletmek için tıkla... Windows 8 4 GB RAM. 250 GB SanDisk SSD. i3-6006u 2.00 GHz. Artı 0 Eksi
Coffee Lake dedi: Sistemin ne? Genişletmek için tıkla... Windows 8 4 GB RAM. 250 GB SanDisk SSD. i3-6006u 2.00 GHz.
Coffee Lake Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 279 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #4 Silip yükle diyeceğim de, sanırım oyunu origindede sahip olman gerekiyor olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS ralinus Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 132 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #5 Coffee Lake dedi: Silip yükle diyeceğim de, sanırım oyunu origindede sahip olman gerekiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Steam'den aldığım zaman Origin yükledi ve oyun Origin'de de gözüktü. Şimdi ise oyunu silip tekrar yüklüyorum. Coffee Lake dedi: Silip yükle diyeceğim de, sanırım oyunu origindede sahip olman gerekiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Silip tekrar indirdim fakat yine de açılmadı. Son düzenleme: 22 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
Coffee Lake dedi: Silip yükle diyeceğim de, sanırım oyunu origindede sahip olman gerekiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Steam'den aldığım zaman Origin yükledi ve oyun Origin'de de gözüktü. Şimdi ise oyunu silip tekrar yüklüyorum. Coffee Lake dedi: Silip yükle diyeceğim de, sanırım oyunu origindede sahip olman gerekiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Silip tekrar indirdim fakat yine de açılmadı.
Coffee Lake Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 279 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #6 ralinus dedi: Steam'den aldığım zaman Origin yükledi ve oyun Origin'de de gözüktü. Şimdi ise oyunu silip tekrar yüklüyorum. Silip tekrar indirdim fakat yine de açılmadı. Eki Görüntüle 1550752 Genişletmek için tıkla... Her yöntemi denediyseniz ve olmadıysa Steam destek ile iletişime geçin. Artı 0 Eksi
ralinus dedi: Steam'den aldığım zaman Origin yükledi ve oyun Origin'de de gözüktü. Şimdi ise oyunu silip tekrar yüklüyorum. Silip tekrar indirdim fakat yine de açılmadı. Eki Görüntüle 1550752 Genişletmek için tıkla... Her yöntemi denediyseniz ve olmadıysa Steam destek ile iletişime geçin.