Çözüldü Origin nereden indirilir?

• Konuyu başlatan DKB
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 5.332
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DKB

Hectopat
Daha fazla  
EA App Login tıkladığımda hiçbir şey demeden kapanıyor. Ben de Origin indireyim dedim ama linkini bulamadım. Orijinal linkini atar mısınız? Şu an resmen oyunlarıma erişemiyorum.

Moderetör arkadaş başlıktan silmiş ama yine belirteyim eğer EA App sorunun çözümünü bilen varsa o şekildede çözebiliriz.

Son düzenleme:
Çözüm
EA App Login tıkladığımda hiçbir şey demeden kapanıyor. Ben de Origin indireyim dedim ama linkini bulamadım. Orijinal linkini atar mısınız? Şu an resmen oyunlarıma erişemiyorum.

Moderetör arkadaş başlıktan silmiş ama yine belirteyim eğer EA App sorunun çözümünü bilen varsa o şekildede çözebiliriz.
Origin var dı eskidende oyunları silince silmiştim.
Şöyle ki Origin silinmiş de olsa Görev Yöneticisi'nde herhangi bir EA servisi açık olabilir. Bundan kaynaklı sorun yaşıyor olabilirsin. Görev Yöneticisi'nden bunu kontrol edip, varsa kapatıp, EA App programını silip tekrardan kurarak sorunu çözebilirsin bir seçenek olarak.

Konuyu ben gayet de iyi okudum, hiçbir uygulama sebepsiz yere kapanmaz. Mutlaka bir hatadan ötürü kayıt dosyası oluşturulur. Herhangi bir hata veya kayıt verileri yoksa, Process Monitor ile rapor oluşturup paylaşın.

LogFile şu an yüklüyorum umarım doğru olmuştur.

İlk defa paylaştım başka bir şey yapmam gerekli mi bir hatam varsa söyleyin lütfen.

Son düzenleme:

Çözüm

Aradığım ayar buydu şimdi deneyeceğim sağ olun.

Çalıştı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı