Origin: No Space Available

Ahmet Berkay

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi forumlar. Daha önce açıldı mı böyle bir konu pek araştırmadım ama daha taze bir üye olarak bu hatanın nedenini ve çözümünü öğrenmek istiyorum.
Teşekkürler.

Hata değil uyarı. Burada oyun için bulut ortamında 100 MB yer olduğunu ve senin bunun 92 MB miktarını kullandığını söylüyor. Telefonlarda hafıza dolduğunda resim yada video silin demesi gibi bir ileti bu. Bulut verilerini silmezsen yeni veriler depolayamayacak ve savegame lerin olmayacak.

Peki bu silme işleminde hangi dosyaları silmeliyim ? C Klasöründe Origin Games > Fifa şeklinde ilerledikten sonra.
Teşekkürler

O şekilde ilerlemeyeceksin. Sen beni anlamadın galiba.Bulut diyorum ben. Origin sunucularından silmen gerekiyor. Nasıl yapıldığını bilmiyorum. Bu arada ekranda sağ kısımdaki Restore Save'e tıklayıp bulunduğunuz sayfayı yeniler misiniz?

Şu an çıktım origin hesabımdan tekrar girip deneyeceğim. Origin'in facebook sayfasından da cevap geldi bakalım.
Teşekkürler

DÜZENLEME : Sorunum çözüldü Bekir Öztürk'e teşekkür ederim. İyi forumlar

Hocam sorunu nasıl çözdünüz acaba? Bize de bilgi verseniz, lazım olursa kullansak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…