Dark Might
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Şu an FIFA 18 indirimde ve 36 Euro yani çevirdiğimizde TL kuruna şu anda 163 TL. Benim İninal kartımda 166.6 TL bulunmakta fakat oyunu alamıyorum. :
Bu hatayı veriyor. Oyun indirimden gitmeden almak istiyorum. Bu hata ile ilgili bir sürü konu açılmış hatta biri çözmüş sıkıntıyı ama nasıl yaptığını yazmamış. Yardım ederseniz çok sevinirim. Bir ara çok dip dibe diye düşündüm miktarlar ama arkadaşımdan diğer sene 120 TL'lik oyundan 120 TL çekmiş yani komisyon almamış.
@Nazım Paşa , @Recep Baltaş
Konu hakkında tecrübeleriniz veya bilginiz var ise yardım edebilir misiniz lütfen.
''Your action cannot be processed
We're unable to process your order at this time, as the payment method has been declined by your credit card issuer or bank. Please contact your bank before trying again, or use a different payment method to complete your order.''
Bu hatayı veriyor. Oyun indirimden gitmeden almak istiyorum. Bu hata ile ilgili bir sürü konu açılmış hatta biri çözmüş sıkıntıyı ama nasıl yaptığını yazmamış. Yardım ederseniz çok sevinirim. Bir ara çok dip dibe diye düşündüm miktarlar ama arkadaşımdan diğer sene 120 TL'lik oyundan 120 TL çekmiş yani komisyon almamış.
@Nazım Paşa , @Recep Baltaş
Konu hakkında tecrübeleriniz veya bilginiz var ise yardım edebilir misiniz lütfen.
Son düzenleyen: Moderatör: