Origin Ödeme Sorunu

Dark Might

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Şu an FIFA 18 indirimde ve 36 Euro yani çevirdiğimizde TL kuruna şu anda 163 TL. Benim İninal kartımda 166.6 TL bulunmakta fakat oyunu alamıyorum. :

Bu hatayı veriyor. Oyun indirimden gitmeden almak istiyorum. Bu hata ile ilgili bir sürü konu açılmış hatta biri çözmüş sıkıntıyı ama nasıl yaptığını yazmamış. Yardım ederseniz çok sevinirim. Bir ara çok dip dibe diye düşündüm miktarlar ama arkadaşımdan diğer sene 120 TL'lik oyundan 120 TL çekmiş yani komisyon almamış.
@Nazım Paşa , @Recep Baltaş

Konu hakkında tecrübeleriniz veya bilginiz var ise yardım edebilir misiniz lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla yabancı kurlarda %7 fark koyuyor İninal. Arkadaşınız TL üzerinden ödemiştir.
Euro ile ödediğiniz için %7 fark istiyor olabilir. Ayrıca kur hesabını da yüksek tutuyor olabilir.

Bu %7 konusunu öğrendim ve 163 TL'nin %7'si olan 11.41 TL ile topladım sonuç olarak 174.41 TL olduğunu hesapladım. Bu sabah gidip 10 TL daha ekledim kartıma ve şu an kartta 175.89 TL oldı. Fakat sonuç yine aynı hala aynı hatayı veriyor.

Sorun çözüldü. Eğer aynı sorunu yaşayanlar veya gelecekte yaşayacak olanlara yardımcı olsun diye buraya da yazıyorum. Cimri EA oyunları o fiyatlara satmakla kalmamış. Sorunun tek çözümü biraz daha para yatırmak. Ben 36 Euro olan 163 TL olarak TL'ye çevrilen Fifa 18'i 178.5 TL'ye alabildim. İninal karttan yana bir sıkıntı yok Origin üzerinde de kart geçiyor.

Hesapladığınız kur değeri ile İninal'in baz aldığı kur farklı olabiliyor. Bu yüzden daha fazla miktar ödediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…