ilhan_uyduran Kilopat Katılım 12 Şubat 2016 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2017 #1 Merhabalar, Ben bugün Origin'e girmek istedim oyun fiyatlarına falan bakacaktım ancak Origin'i açtığımda hemen aşağıdaki hatayı veriyor bunu nasıl çözebilirim? @Recep Baltaş @MF @Ali Güngör
Merhabalar, Ben bugün Origin'e girmek istedim oyun fiyatlarına falan bakacaktım ancak Origin'i açtığımda hemen aşağıdaki hatayı veriyor bunu nasıl çözebilirim? @Recep Baltaş @MF @Ali Güngör
xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2017 #2 ilhan_uyduran dedi: Merhabalar, Ben bugün Origin'e girmek istedim oyun fiyatlarına falan bakacaktım ancak Origin'i açtığımda hemen aşağıdaki hatayı veriyor bunu nasıl çözebilirim? @Recep Baltaş @MF @Ali Güngör Eki Görüntüle 222870 Genişletmek için tıkla... Origin internete bağlanamıyor , bende yaşadım bir zamanlar ama çözümünü hatırlamıyorum maalesef.
ilhan_uyduran dedi: Merhabalar, Ben bugün Origin'e girmek istedim oyun fiyatlarına falan bakacaktım ancak Origin'i açtığımda hemen aşağıdaki hatayı veriyor bunu nasıl çözebilirim? @Recep Baltaş @MF @Ali Güngör Eki Görüntüle 222870 Genişletmek için tıkla... Origin internete bağlanamıyor , bende yaşadım bir zamanlar ama çözümünü hatırlamıyorum maalesef.
ilhan_uyduran Kilopat Katılım 12 Şubat 2016 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2017 #3 xxxtentac!on dedi: Origin internete bağlanamıyor , bende yaşadım bir zamanlar ama çözümünü hatırlamıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Yine de sağ ol kardeşim. Bende araştırıyorum ama cevap yok.
xxxtentac!on dedi: Origin internete bağlanamıyor , bende yaşadım bir zamanlar ama çözümünü hatırlamıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Yine de sağ ol kardeşim. Bende araştırıyorum ama cevap yok.