H Hskaya2747 Kilopat Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 106 14 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar Origin dün indirdim FIFA 20 satın aldım oynadım biraz ama bugün girmeye çalışıyorum bazen giriyor, ama çoğu zaman şu hatayı veriyor (Online login is currently unavailable.) Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden.
Arkadaşlar Origin dün indirdim FIFA 20 satın aldım oynadım biraz ama bugün girmeye çalışıyorum bazen giriyor, ama çoğu zaman şu hatayı veriyor (Online login is currently unavailable.) Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden.
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.172 Çözümler 44 14 Nisan 2020 #2 Origin'de genel sorun var. İnternet adresinden bile girilmiyor.
ADİL ALPEREN ÇİFTCİ Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 377 Çözümler 2 Yer Konya/Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ass.Dr 14 Nisan 2020 #3 Dostum sunucularda bakım vs olabilir, eğer bakımdan dolayı değilse büyük ihtimalle güvenlik duvarın bir şeyleri engelliyor olabilir onu bulmaya çalış.
Dostum sunucularda bakım vs olabilir, eğer bakımdan dolayı değilse büyük ihtimalle güvenlik duvarın bir şeyleri engelliyor olabilir onu bulmaya çalış.
H Hskaya2747 Kilopat Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 106 14 Nisan 2020 #4 Lady Hellbender dedi: Origin'de genel sorun var. İnternet adresinden bile girilmiyor. Eki Görüntüle 535598 Genişletmek için tıkla... Aynen ama yine de burada bir sorayım dedim teşekkür ederim dostum. ADİL ALPEREN ÇİFTCİ dedi: Dostum sunucularda bakım vs olabilir, eğer bakımdan dolayı değilse büyük ihtimalle güvenlik duvarın bir şeyleri engelliyor olabilir onu bulmaya çalış. Genişletmek için tıkla... İnternet siteside girmiyor galiba bakımda şu an Origin.
Lady Hellbender dedi: Origin'de genel sorun var. İnternet adresinden bile girilmiyor. Eki Görüntüle 535598 Genişletmek için tıkla... Aynen ama yine de burada bir sorayım dedim teşekkür ederim dostum. ADİL ALPEREN ÇİFTCİ dedi: Dostum sunucularda bakım vs olabilir, eğer bakımdan dolayı değilse büyük ihtimalle güvenlik duvarın bir şeyleri engelliyor olabilir onu bulmaya çalış. Genişletmek için tıkla... İnternet siteside girmiyor galiba bakımda şu an Origin.