Origin oyun inmiyor

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1650 Super, Ryzen 3 3100
1627980050428.png

Oyunu indiriyordum yaklaşık %96'ya geldiğinde oyun böyle kaldı. Nasıl çözebilirim?
Hesaptan çıkış da yapamıyorum. Ömrümde gördüğüm en hatalı uygulama. :D

Ömrümde gördüğüm en hatalı uygulama. :D

Bence çok doğru. Benim de başıma açılmama sorunu gelmişti. Origin'de oyunum var, ama uygulama açılmıyor. Neler neler denedim, kaldırdım kurdum, regden ayarları değiştirdim vs internette ne bulduysam. Hiçbir işe yaramadı. Origin için format attık bilgisayara :D

Bence çok doğru. Benim de başıma açılmama sorunu gelmişti. Origin'de oyunum var, ama uygulama açılmıyor. Neler neler denedim, kaldırdım kurdum, regden ayarları değiştirdim vs internette ne bulduysam. Hiçbir işe yaramadı. Origin için format attık bilgisayara :D

Apex'i 1 ay içerisinde Steam'e geri bağlayabiliyorum. Vakit gelir gelmez direk Steam'e geçeceğim. Çekilmez bu Origin. :D

Apex'i 1 ay içerisinde Steam'e geri bağlayabiliyorum. Vakit gelir gelmez direk Steam'e geçeceğim. Çekilmez bu Origin. :D

Bence de ama şimdi Amazon Prime BF1 ve BFV verdi Origin kodu olarak. Geçiremiyorum ki başka yere :D

Bence de ama şimdi Amazon Prime BF1 ve BFV verdi Origin kodu olarak. Geçiremiyorum ki başka yere :D
Hesabı değiştirdim sonunda. Bir ara ban yediğim de yeni hesap açıp APEX'i oradan oynamıştım. Şimdi o hesaba girip APEX'i çalıştır tuşuna bastım ve otomatik dosyaları doğrulamaya başladı. Eksik dosyaları indirip oyunu oynarım büyük ihtimalle.

Umarım o yüzdendir. Sabaha kadar çok güzel indi. 2 dakika bilgisayara oturdum böyle kalmaya.

Hesabı değiştirdim sonunda. Bir ara ban yediğim de yeni hesap açıp Apex'i oradan oynamıştım. Şimdi o hesaba girip Apex'i çalıştır tuşuna bastım ve otomatik dosyaları doğrulamaya başladı. Eksik dosyaları indirip oyunu oynarım büyük ihtimalle.

Sorması ayip nasıl ben yediniz ki?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı