K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.177 12 Ocak 2021 #1 Merhabalar, 2 adet HDD var. Birinden diğerine oyun dosyalarını attım, lakin Origin oyunu tekrar yükle diyor. 5-10 dakika çalıştırdım, sonradan algılar ufak güncellemeyle açar diye. Ama açmadı. Nasıl tekrar yüklemeden oyunları kurtarabilirim?
Merhabalar, 2 adet HDD var. Birinden diğerine oyun dosyalarını attım, lakin Origin oyunu tekrar yükle diyor. 5-10 dakika çalıştırdım, sonradan algılar ufak güncellemeyle açar diye. Ama açmadı. Nasıl tekrar yüklemeden oyunları kurtarabilirim?
donsuz kaptan Femtopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 56 12 Ocak 2021 #2 Steam'dan mı indirdin Origins'i. Özür dilerim Origins diye okudum.
G General Shepherd Decipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 1.184 Çözümler 8 12 Ocak 2021 #3 Dosyaları eski yerine atmazsan algılamaz. Diğer harddiske kurmak istiyorsan silip kuracağın yere diğer harddiski seç. donsuz kaptan dedi: Steam'dan mı indirdin Origins'i. Genişletmek için tıkla... Origin oyun değil Steam gibi bir oyun platformu.
Dosyaları eski yerine atmazsan algılamaz. Diğer harddiske kurmak istiyorsan silip kuracağın yere diğer harddiski seç. donsuz kaptan dedi: Steam'dan mı indirdin Origins'i. Genişletmek için tıkla... Origin oyun değil Steam gibi bir oyun platformu.
donsuz kaptan Femtopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 56 12 Ocak 2021 #4 Origin'in kendisinde oyunun yerini değiştirmek için ayar bulunuyor keşke kendiniz yapmasaydınız.
K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.177 12 Ocak 2021 #5 General Shepherd dedi: Dosyaları eski yerine atmazsan algılamaz. Diğer harddiske kurmak istiyorsan silip kuracağın yere diğer harddiski seç. Origin oyun değil Steam gibi bir oyun platformu. Genişletmek için tıkla... Eski yerine attım algılamıyor, tekrar indirme işlemi başlatıyor.
General Shepherd dedi: Dosyaları eski yerine atmazsan algılamaz. Diğer harddiske kurmak istiyorsan silip kuracağın yere diğer harddiski seç. Origin oyun değil Steam gibi bir oyun platformu. Genişletmek için tıkla... Eski yerine attım algılamıyor, tekrar indirme işlemi başlatıyor.
G General Shepherd Decipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 1.184 Çözümler 8 12 Ocak 2021 #6 Kastanbolu dedi: Eski yerine attım algılamıyor, tekrar indirme işlemi başlatıyor. Genişletmek için tıkla... Sağ tıkla dosyaların bütünlüğünü doğrula veya onar de.
Kastanbolu dedi: Eski yerine attım algılamıyor, tekrar indirme işlemi başlatıyor. Genişletmek için tıkla... Sağ tıkla dosyaların bütünlüğünü doğrula veya onar de.
K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.177 12 Ocak 2021 #7 General Shepherd dedi: Sağ tıkla dosyaların bütünlüğünü doğrula veya onar de. Genişletmek için tıkla... Olmuyor dostum denedim sabit yöntemleri.
General Shepherd dedi: Sağ tıkla dosyaların bütünlüğünü doğrula veya onar de. Genişletmek için tıkla... Olmuyor dostum denedim sabit yöntemleri.