Karakurt5877 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.562 Makaleler 2 Çözümler 6 30 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar EA uygulaması hata veriyor diye GitHub'da olan şeyi yaptım ama videodaki hatayı veriyor bu sefer de. EA hatası: "the App crashed unexpectedly" GitHub - p0358/Fuck_off_EA_App: Keep using Origin instead of EA App Keep using Origin instead of EA App. Contribute to p0358/Fuck_off_EA_App development by creating an account on GitHub. github.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2024
Arkadaşlar EA uygulaması hata veriyor diye GitHub'da olan şeyi yaptım ama videodaki hatayı veriyor bu sefer de. EA hatası: "the App crashed unexpectedly" GitHub - p0358/Fuck_off_EA_App: Keep using Origin instead of EA App Keep using Origin instead of EA App. Contribute to p0358/Fuck_off_EA_App development by creating an account on GitHub. github.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
8 853248 Femtopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 39 30 Kasım 2024 #2 Origin yıllardır böyle zaten. Hep hatalarla doluydu ve her zaman böyle kalacak. Artı 0 Eksi
KS KS Karakurt5877 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.562 Makaleler 2 Çözümler 6 30 Kasım 2024 #3 853248 dedi: Origin yıllardır böyle zaten. Hep hatalarla doluydu ve her zaman böyle kalacak. Genişletmek için tıkla... Hocam EA de hata veriyor Origin de ben bu Battlefield V'i nasıl indireceğim? Artı 0 Eksi
853248 dedi: Origin yıllardır böyle zaten. Hep hatalarla doluydu ve her zaman böyle kalacak. Genişletmek için tıkla... Hocam EA de hata veriyor Origin de ben bu Battlefield V'i nasıl indireceğim?