Origin oyunda iken Windows'a atma sorunu

hsynvural

Centipat
Son bir haftadır herhangi bir oyunu oynarken 10 dk aralıklarla oyunu alta atıp Windows'a dönüyor ve listemdeki tüm oyunları sırayla açmaya başlıyor. Offline moda alınca sıkıntı olmuyor. Tabi çözüm değil çünkü Online platform oyunlarını oynayamıyorum. Bir kaç arkadaşımda da aynı sorunu yaşayan var. İnternette araştırma yaptım fakat bir çözüm bulamadım. Varmı bu sorunu yaşayan çözen?

Resim deki gibi bildirimlerin hepsini kapatırsan sorunun düzelir.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    18,7 KB · Görüntüleme: 257
Hepsini denedim onların. Maalesef düzelmedi. Origin foruma girdim. Bu sorunu yaşayan bir sürü kullanıcı mevcut. Son güncellemeden sonra başlamış. Sorunun kaynağını araştırıyorlarmış halen. Bir şey deniyorum şu an. Eğer başarılı olursa paylaşacağım.

30 dkdır oynuyorum ve sorun sanırım çözüldü. Yabancı forumdan aldığım bilgiyi paylaşıyorum. Bu sorunu yaşayanlara yardımcı olur.

1. Origin ve servis işlemlerini kapatın (OriginWebHelperService.exe ve OriginClientService.exe).
2. iki klasördeki tüm dosyaları silin. (Gizli dosyaları açmayı unutmayın.)
"C: \ Programdata \ electronic arts \ EA services \ license"
"C: \ Kullanıcılar \ <kullanıcıadı> \ appdata \ local \ electronic arts \ EA services \ license"
3. Origin'i tekrar başlatın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı