Origin Oyunları İndirime Girecek mi?

IbrahimKY

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. 2-3 gündür Origin'in indirime girmesini bekliyorum. Battlefield 1 almak istiyorum. Sizce Origin oyunları indirime girer mi? Cevaplarınız için teşekkürler.

Buradan key alıp Originde etkinleştirebilirsiniz hem daha uygun fiyata gelir.

Düzeltme:Bir link atmıştım ama moderatörler kaldırmış sanırım.

Son düzenleme:
Battlefield 1, Origin Access'e dahil. 1 ay için yaklaşık 25 TL vererek, 1 ay boyunca Battlefield 1 dahil bir çok oyunu oynayabilirsiniz. Hemde ucuza getirmiş olursunuz.

Eğer satın almak istiyorum, oyun tamamen benim olsun derseniz de, yakında "Black Friday" indirimleri var. O dönem güzel bir indirime girer diye düşünüyorum.

Origin Access oyunlarının listesini de buraya bırakıyorum. Origin Buradaki oyunların hepsi yok, üstüne tıklayınca fark edeceksiniz zaten Basic'e dahil olanları.

Son düzenleme:
Yani sadece bir aylığına 25 tl mi vereceğim?
Black Friday ne zaman olacak?
Buradan key alıp Originde etkinleştirebilirsiniz hem daha uygun fiyata gelir.
Buradan derken?

Oyunun keyini alabileceğiniz bir site linki atmıştım ama link silinmiş.

Yani sadece bir aylığına 25 tl mi vereceğim?
Evet 1 aylığına 25 TL verip 224 oyunu parayı vermeye devam ettiğiniz sürece oynayabileceksiniz.

Sistem Netflix mantığında çalışıyor. Origin'e üye olup, kredi kartı bilgilerinizi giriyorsunuz.. Sistemde kalıyor bu bilgiler, siz iptal etmediğiniz sürece de para [3.99 euro(şuan 25 TL, güncel kura göre değişebilir)] hesabınızdan çekilmeye devam eder ve üyeliğiniz de aynı zamanda devam eder.

Güncelleme: Sistemin nasıl çalıştığını Youtube üzerinden izleyerek öğrenebilirsiniz.

Black Friday ne zaman olacak?
29 Kasım Cuma günü. Siz yinede takip edin, Kasım ayı içerisinde de bir indirim gelebilir.

Son düzenleme:
Tamam teşekkürler.
Oyunun keyini alabileceğiniz bir site linki atmıştım ama link silinmiş.
Sitenin ismini yazarsanız daha iyi olmaz mı ?

Sınırlı süre oynatmıyor mu basic paket. Yanlış bilmiyorsam 30 gün ile sınırlıydı.

Ama isterseniz Originden Battlefield 5'i sınırlı bir süreliğine bedava oynayabilirsiniz.
''Try Free Now'' yazan yerden.
DurmaPlay sitenin adı.

Sınırlı süre oynatmıyor mu basic paket. Yanlış bilmiyorsam 30 gün ile sınırlıydı.
Erken erişim oyunlarında 10 saat veriyor. Onun dışında herhangi bir kısıtlaması yok. Yıllık paket halinde de alınabiliyor. 30 gün olanı aylık paket. Ayrıca Premier paketten farkı 224 oyun olması. Premier'de oyun sayısı 235.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…