X xahmetmice Hectopat Katılım 3 Eylül 2017 Mesajlar 106 7 Kasım 2018 #1 FIFA 19'u 32 GB bir Windows 10 tablet bilgisayara HDD takarak 19 ardından bu HDD'i oyun için olan PC (Windows 10)'ye takarak HDD'den oynamak istiyorum. Origin sistemini tam anlayamadım, Origin'den ban yemek istemem. Bilen biri yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2018
FIFA 19'u 32 GB bir Windows 10 tablet bilgisayara HDD takarak 19 ardından bu HDD'i oyun için olan PC (Windows 10)'ye takarak HDD'den oynamak istiyorum. Origin sistemini tam anlayamadım, Origin'den ban yemek istemem. Bilen biri yardımcı olabilir mi?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 7 Kasım 2018 #2 Oyunu başka bir bilgisayardan indirmenizde bir sakınca yok. Artı 0 Eksi
KS KS X xahmetmice Hectopat Katılım 3 Eylül 2017 Mesajlar 106 7 Kasım 2018 #3 MF dedi: Oyunu başka bir bilgisayardan indirmenizde bir sakınca yok. Genişletmek için tıkla... HDD'e origin yükleyip oyunu bu HDD'e yükleyince başka pc'de bu HDD'deki oyunda sorun yaşamam yani. Doğru mu? Artı 0 Eksi
MF dedi: Oyunu başka bir bilgisayardan indirmenizde bir sakınca yok. Genişletmek için tıkla... HDD'e origin yükleyip oyunu bu HDD'e yükleyince başka pc'de bu HDD'deki oyunda sorun yaşamam yani. Doğru mu?