Eastblood Hectopat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2017 #1 Eski hesabımda bulunan uzun zamandır girmediğim hatta yeni hesabıma geçirmek istediğim oyunu bulunan hesabımdan Crysis 3 oyunum silinmiş, Origin'e oyunum için hesap değişikliği isteminde bulunmuştum acaba ondan mı oldu, bunun geri dönüşü var mıdır?
Eski hesabımda bulunan uzun zamandır girmediğim hatta yeni hesabıma geçirmek istediğim oyunu bulunan hesabımdan Crysis 3 oyunum silinmiş, Origin'e oyunum için hesap değişikliği isteminde bulunmuştum acaba ondan mı oldu, bunun geri dönüşü var mıdır?
mastergame53 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2016 Mesajlar 333 Yer Beyoğlu , İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 19 Nisan 2017 #2 Bilgisayarınızı başkaları kullandı mı ? Hesabınız hiç çalındı mı ?
Eastblood Hectopat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2017 #3 Başkaları kullanmadı da ona benzer bişey yaptığımda öyle algılamış olabilir hesabım çalındığını sanmıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2017
Başkaları kullanmadı da ona benzer bişey yaptığımda öyle algılamış olabilir hesabım çalındığını sanmıyorum.
mastergame53 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2016 Mesajlar 333 Yer Beyoğlu , İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 19 Nisan 2017 #4 Origin ile iletişime geçin. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2017
S Ssercanbor Ziyaretçi 19 Nisan 2017 #5 Eski hesabında ki oyunları yeni hesaba geçirme kısmını anlayamadım, bilgi verir misin ? Ayrıca oyunu nereden almıştın ?
Eski hesabında ki oyunları yeni hesaba geçirme kısmını anlayamadım, bilgi verir misin ? Ayrıca oyunu nereden almıştın ?