F fzh Hectopat Katılım 7 Ağustos 2014 Mesajlar 46 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2014 #1 İki kere denedim ikisinde de 1 er tl çekti fakat oyunu vermedi. Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri Untitled.jpg 306,1 KB · Görüntüleme: 395
N Nurullah Arslaner Kilopat Katılım 16 Aralık 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2014 #2 1'er Tl çekmemesi lazım. Çünkü oyun zaten 1 euro. Ama genede ticket atarsan paranı geri iade ediceklerdir.
1'er Tl çekmemesi lazım. Çünkü oyun zaten 1 euro. Ama genede ticket atarsan paranı geri iade ediceklerdir.
F fzh Hectopat Katılım 7 Ağustos 2014 Mesajlar 46 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2014 #3 Nurullah Arslaner dedi: 1'er Tl çekmemesi lazım. Çünkü oyun zaten 1 euro. Ama genede ticket atarsan paranı geri iade ediceklerdir. Genişletmek için tıkla... Tekrar baktım 25 tl para vardı şimdi kullanılabilir bakiye 23 tl yazıyor. İninal kartı ilk defa kullandım ondan mı sıkıntı oldu acaba?
Nurullah Arslaner dedi: 1'er Tl çekmemesi lazım. Çünkü oyun zaten 1 euro. Ama genede ticket atarsan paranı geri iade ediceklerdir. Genişletmek için tıkla... Tekrar baktım 25 tl para vardı şimdi kullanılabilir bakiye 23 tl yazıyor. İninal kartı ilk defa kullandım ondan mı sıkıntı oldu acaba?
N Nurullah Arslaner Kilopat Katılım 16 Aralık 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2014 #4 Ticket atmanı öneririm. Yoğunluk da olabilir tabi. Sana önerim bir gün bekle ondan sonra ticket at.
F fzh Hectopat Katılım 7 Ağustos 2014 Mesajlar 46 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2014 #5 Nurullah Arslaner dedi: Ticket atmanı öneririm. Yoğunluk da olabilir tabi. Sana önerim bir gün bekle ondan sonra ticket at. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ben bu işlerde yeniyim yardımınız için teşekkürler.
Nurullah Arslaner dedi: Ticket atmanı öneririm. Yoğunluk da olabilir tabi. Sana önerim bir gün bekle ondan sonra ticket at. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ben bu işlerde yeniyim yardımınız için teşekkürler.