Origin Premier Access Ödeme Sistemi Nasıl?

tarikcehiz

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Teknikeri
Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi Premier access yıllık abonelik almak istiyorum ama ödeme sistemi hakkında bilgi eksikliğim var. 100 €'yu tek seferde mi alıyor yoksa tanımlanan karttan aylık mı alıyor? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi premier access yıllık abonelik almak istiyorum ama ödeme sistemi hakkında bilgi eksikliğim var. 100 €'yu tek seferde mi alıyor yoksa tanımlanan karttan aylık mı alıyor. Şimdiden teşekkür ederim.
Eğer yıllık alırsanız tek seferde alır, konu dışı ama bence premier almayın , bende basic üyelik var hemen hemen bütün oyunlar onda da var aralarında baya bir fiyat farkı var hele euro ile satıldığı için. Size alacaksınız basic öneririm bence o fiyat farkına değmez 👍

Basic ile olan fiyat farkına değmez hocam, basic almanızı tavsiye ederim. Yıllık abonelikte parayı tek seferde alıyor olması lazım yoksa anlamı yok EA için.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim ama aslında sormak istediğim yıllık premier abonelik ücreti olan 100€ tek seferde mi alınıyor? En çok vakit harcayacağım oyun FIFA 20 olacak en son baktığımda sadece premier üyelere geliyor o da basic üyeler için göremedim.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim ama aslında sormak istediğim yıllık premier abonelik ücreti olan 100€ tek seferde mi alınıyor?

Hiç almadım bilmiyorum ama tek seferde alındığını düşünüyorum hocam. Bana yıllık ücreti aylık olarak 12 taksitmiş gibi çekmeleri hiç ama hiç mantıklı gelmiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı