Ayberk Ercan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 1.346 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mayıs 2014 #12 Hayır bunlarla alakası yok. Çözümü kolay aslında bulunca buraya yazacağım.
yaksi45 Hectopat Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 31 29 Mayıs 2014 #13 Ayberk Ercan dedi: Hayır bunlarla alakası yok. Çözümü kolay aslında bulunca buraya yazacağım. Genişletmek için tıkla... kardeşim seni bekliyorum
Ayberk Ercan dedi: Hayır bunlarla alakası yok. Çözümü kolay aslında bulunca buraya yazacağım. Genişletmek için tıkla... kardeşim seni bekliyorum
S Seuthenaun Hectopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2014 #14 Buyur kardeşim,daha 10dk önce seninle aynı sorunu yaşıyordum, diğer arkadaşın dediği gibi tek gereken bi dosya silmek, daha dogru dosya içindekileri silmek yetiyormuş. Umarım link koymak serbesttir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eger link koyamıyorsak Youtube'da "[FIX] Website appearing as text only / Origin must be online to sign in" diye araştır. Hadi git git ve Battlefield'ini kap!!
Buyur kardeşim,daha 10dk önce seninle aynı sorunu yaşıyordum, diğer arkadaşın dediği gibi tek gereken bi dosya silmek, daha dogru dosya içindekileri silmek yetiyormuş. Umarım link koymak serbesttir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eger link koyamıyorsak Youtube'da "[FIX] Website appearing as text only / Origin must be online to sign in" diye araştır. Hadi git git ve Battlefield'ini kap!!
yaksi45 Hectopat Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 31 2 Haziran 2014 #15 çok sağol kardeşim hemen indiriyorum oldu