Çözüldü Origin Setup 0xc000007b hatası

• Konuyu başlatan Buqao
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 608
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Buqao

Hectopat
Forumdaki birçok şeyi denedim ancak bir sonuca varamadım. LogFile'ımı paylaşıyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Log File

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu forumdaki birçok şeyi denediğinize göre C++ paketlerinden de indirdiniz sanırım. O halde şöyle yapalım:
  1. Önce denetim masasından içinde C++ 2015-2017-2019 geçen her şeyi kaldırın.
  2. Sonra aşağıdaki iki dosyayı ilgili konumlardan kaldırın. Bunlardan sadece biri sorun çıkarıyor fakat diğerini de indirmişsiniz.
    1. C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll
    2. C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll
  3. Son olarak aşağıdakileri kurun.
    1. Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 from Official Microsoft Download Center
      • Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Bu forumdaki birçok şeyi denediğinize göre C++ paketlerinden de indirdiniz sanırım. O halde şöyle yapalım:
  1. Önce denetim masasından içinde C++ 2015-2017-2019 geçen her şeyi kaldırın.
  2. Sonra aşağıdaki iki dosyayı ilgili konumlardan kaldırın. Bunlardan sadece biri sorun çıkarıyor fakat diğerini de indirmişsiniz.
    1. C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll
    2. C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll
  3. Son olarak aşağıdakileri kurun.
    1. Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 from Official Microsoft Download Center
      • Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı