Çözüldü Origin setup 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 11

oğuzhan117

Kilopat
Arkadaşlar merhaba. Ben daha dün Windows 11'e geçtim sisteme komple format attırdım. Ama Battlefield 1 oyununu oynamam için Origin kurmam gerek. Ama Origin hata veriyor bende hata dosyasını bulmak için Process Monitor ile bir arama yaptım bu da link. Şimdiden herkese teşekkürler (oyunu yeni almadım Steam üzerinden aldım 94 saatim var)

Çözüm
Yükleyin:
Çoklu dosya indirmeye izin verin, yazılımların hem 32 bit hem 64 bit sürümlerini kurun. Yazılımın zaten kurulu olduğuna dair bir hata alırsanız kurulu sürümü kaldırıp tekrar deneyin.

Sorununuz çözülürse belirtin, çözülmezse yeni rapor paylaşın.
Yükleyin:
Çoklu dosya indirmeye izin verin, yazılımların hem 32 bit hem 64 bit sürümlerini kurun. Yazılımın zaten kurulu olduğuna dair bir hata alırsanız kurulu sürümü kaldırıp tekrar deneyin.

Çözüm
Yükleyin:
Çoklu dosya indirmeye izin verin, yazılımların hem 32 Bit hem 64 Bit sürümlerini kurun. yazılımın zaten kurulu olduğuna dair bir hata alırsanız kurulu sürümü kaldırıp tekrar deneyin.

Maalesef olmadı yine aynı hatayı aldım bu da yeni rapor.

@oğuzhan117 aynı sebepten hata almışsınız.

Program Ekle veya Kaldır üzerinden Visual C++'ların olduğu kısmın ekran görüntüsünü atabilir misiniz?
Adsız.png

@oğuzhan117 aynı sebepten hata almışsınız.

Program ekle veya kaldır üzerinden Visual C++'ların olduğu kısmın ekran görüntüsünü atabilir misiniz?

Kendim düzelttim sağ ol un uğraştığınız için.

Son düzenleme:
Evet, eksik kurulum yapmışsınız. 2013'lerden biri ve 2015'in x86'sı eksik.
Kendim düzelttim, sağ olun uğraştığınız için.
Nasıl çözdünüz? Umarım el ile DLL atarak çözmemişsinizdir.

@oğuzhan117 sanırım site çöktüğü an mesaj yazdığım için bildirim gelmedi. Sorunu nasıl çözdünüz?

Son düzenleme:
Evet, eksik kurulum yapmışsınız. 2013'lerden biri ve 2015'in X86'sı eksik.

Nasıl çözdünüz? Umarım el ile DLL atarak çözmemişsinizdir.

@oğuzhan117 sanırım site çöktüğü an mesaj yazdığım için bildirim gelmedi. Sorunu nasıl çözdünüz?

Aldığım hatayı Google'da arattım sonrada bir tane DLL indirdim oldu diğerleri sizin dediğiniz gibi yapmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı